site gereksiz vergi kesiyor en temizi iban aslındauğraşmayın papara iban vb şeylerle siteden alıyorsa alsın almıyorsa almasın bukadar net çoluk çocuk kaynıyor etraf
site gereksiz vergi kesiyor en temizi iban aslındauğraşmayın papara iban vb şeylerle siteden alıyorsa alsın almıyorsa almasın bukadar net çoluk çocuk kaynıyor etraf
ibandada dekont yerine yaprakkkkkkk fotorafi alinca temiz oluyorsite gereksiz vergi kesiyor en temizi iban aslında
Hocam IBAN'dan almayanlara da (ben) siteden kredi kartı ile ödeme yaptım diyip fatura PDF'i gönderiyor kansızlar. Kaçışı ve kurtuluşu yok.ibandada dekont yerine yaprakkkkkkk fotorafi alinca temiz oluyor
İtem satışta çok gereksiz vergi kesiyor ve 12 saat içerde para bekliyor.Iban da riskli mernis veri sizintisindan sonra tek odeme yontemini itemsatis olarak degistirdim oyle pek bise yapamiyolar .d
Maalesef oyle bir durumda var ama cinsel organ gormektense iyidirİtem satışta çok gereksiz vergi kesiyor ve 12 saat içerde para bekliyor.
İyidir fakat işleri çok uzatıyor hocam.Maalesef oyle bir durumda var ama cinsel organ gormektense iyidir
İtemsatış biraz hızlı olsa güzel site.Iban da riskli mernis veri sizintisindan sonra tek odeme yontemini itemsatis olarak degistirdim oyle pek bise yapamiyolar .d
evet hocam ama 12 saat bekletme vergi vs zor iş.İtemsatış biraz hızlı olsa güzel site.
ambaşlar yaHocam IBAN'dan almayanlara da (ben) siteden kredi kartı ile ödeme yaptım diyip fatura PDF'i gönderiyor kansızlar. Kaçışı ve kurtuluşu yok.