Discord Necaset Olayları Hakkında Anons & İsyan

lykia1881

Uzman Üye
İletişim
Gerçekten son zamanlarda satın alım gerçekleştireceğim ayağına internetten ilk çıkan cinsel organı dekontlarda görmekten satıcılar olarak bıktık. Kimseye hiçbir şey yapmamış herkesle arası iyi olan satıcılara bile durduk yere bulaşan 2-3 türeme var. Eğer bu durumdan mağdur olan başka satıcılar varsa hepsini konunun altına davet ediyorum.
16zfdsj.png

hmgvqnn.png

h3enz05.png

DİPNOT: BUNU YAPANLAR PİYASADAN SİLİNECEKTİR.

Evet arkadaşlar bu durumdan cidden bıktık ve yorulduk bıkkınlık geldi artık cidden iğrenç bir duruma dönüşmeye başladı artık bıkmaya başladım.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yapılan eylemleri kınıyorum. Bu eylemi yapanların bulunması için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.

Yapılacak birşey yok. Böyle konular açarak sadece bu ucubelerin mutlu olmasını kendilerini değerli sanmalarını sağlarsınız. Satıcılar olarak bu tipler geldiğinde direk banlayın, böylece ne kadar önemsiz olduklarını anlarlar. Böyle çoluk çocuk malesef çok var. Türkiye piyasası son 2 yılda çöp hale geldi. Genellikle bu tarz troll kişiler gerçek hayatlarında okulda akran zorbalığına maruz kalan, anne & baba sevgisi görmemiş, arkadaşı dahi olmayan çirkin tiplerden oluşuyor. O yüzden sözümün ne kadar değeri olur bilmiyorum fakat bu konuyu dillendirmeyin bile. Kendi kendilerine şizofren gibi ''eeğğğğğ nası kandırdım'' diyerek hayal dünyalarında takılsınlar. Tüm dostlarıma bol satışlı günler dilerim.

Yapılacak birşey yok. Böyle konular açarak sadece bu ucubelerin mutlu olmasını kendilerini değerli sanmalarını sağlarsınız. Satıcılar olarak bu tipler geldiğinde direk banlayın, böylece ne kadar önemsiz olduklarını anlarlar. Böyle çoluk çocuk malesef çok var. Türkiye piyasası son 2 yılda çöp hale geldi. Genellikle bu tarz troll kişiler gerçek hayatlarında okulda akran zorbalığına maruz kalan, anne & baba sevgisi görmemiş, arkadaşı dahi olmayan çirkin tiplerden oluşuyor. O yüzden sözümün ne kadar değeri olur bilmiyorum fakat bu konuyu dillendirmeyin bile. Kendi kendilerine şizofren gibi ''eeğğğğğ nası kandırdım'' diyerek hayal dünyalarında takılsınlar. Tüm dostlarıma bol satışlı günler dilerim.
Güzel yorumların için teşekkürler <3

CheatGlobal Destek Mesajı!!!!
yaw sen ne anlatıyon LKQWELMKÖQWLÖKQWÖ

Haklısın reis ama artık yorulduk sadece bugun 12 kişi geldi ticket açtı ve öyle bir şey yaptıkı açıklamaya papra nomu 1 tane harf eksik yazmış tamammı ondan sonra dekont attı korkmaya başladı dedi benim param noalcak ne yapacağım kormaya fln basladı daha sonrasında siz beni dolandırıyormusunuz muhabbetlerine girmeye basladı ve son işte en güzel dekontu yolladı ve cidden miğdem kalktı kusucak raddeye geldim bu şahıstan artık bıktım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt