evet bazen oluyorTek tek tane tane anlatıp kütüphanenin dökümantasyonlarını vermeme rağmen bir click kodunu yazmayı beceremedi. Bütün kodu yazdı click işlemleri manuel düzelttim. Gpt bazen takılıyor kafaısna göre.
evet bazen oluyorTek tek tane tane anlatıp kütüphanenin dökümantasyonlarını vermeme rağmen bir click kodunu yazmayı beceremedi. Bütün kodu yazdı click işlemleri manuel düzelttim. Gpt bazen takılıyor kafaısna göre.
banada atsana dc revolaiatacagim
bedava sürümü ihtiyacını fazlasıyla görür discord js v14 biraz sıkıntı cıkartıyor onuda anlatabılırsen yaptırabılıyon oda kolayEvet yaptıda eski kafa olduğundan bedava sürümü discord.py ile bot falan yaparken eski çalışmayan importlar kullanıyor falan hiç uğraşamam karışma ayrıca dzgün cevap vermeyeceksen.
js 14'de büyük bi intent sorunu var ve düzeltiyorum benim hatam falan diyip düzeltmeden aynı kodu verip sadece üstüne // düzeltilmiş intentler gibi birşey ekliyor veriyor xd Pythondada yaptığı en büyük hata intents'i default yazıyor gptpasteciler anlamıyor tabi artık her python botu yaptırmadan bunu default değil all yap beni uğraştırma diyorumbedava sürümü ihtiyacını fazlasıyla görür discord js v14 biraz sıkıntı cıkartıyor onuda anlatabılırsen yaptırabılıyon oda kolay
googleden textinputlu felan istiyorsan örnek bir v14 komut bul o kod üzerinden gptden yardım istek bitti finitojs 14'de büyük bi intent sorunu var ve düzeltiyorum benim hatam falan diyip düzeltmeden aynı kodu verip sadece üstüne // düzeltilmiş intentler gibi birşey ekliyor veriyor xd Pythondada yaptığı en büyük hata intents'i default yazıyor gptpasteciler anlamıyor tabi artık her python botu yaptırmadan bunu default değil all yap beni uğraştırma diyorum
Teşekkürler valla aklıma gelmemişti önceden Denicem şimdi işe yarıyacak bi kod yazdıriyim güzel yazarsa paylaşıcam.googleden textinputlu felan istiyorsan örnek bir v14 komut bul o kod üzerinden gptden yardım istek bitti finito