Suki
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim
Ne istiyorsunuz hocam?Yani sadece paypal bağlantısı mı ekleyebiliyoruz baska bağlantılar ekleyemez miyiz?
Ne istiyorsunuz hocam?Yani sadece paypal bağlantısı mı ekleyebiliyoruz baska bağlantılar ekleyemez miyiz?
Kardesim steam vb mesela?Ne istiyorsunuz hocam?
Komiksiniz hocam cidden satıs konusu ile dalga gecince elinize ne geçiyor anlamıyorum. Hayırlı günler dilerim!Kardesim steam vb mesela?
Bebegim dalga mi geçiyosun benle sen? Sen demedin mi discord adres bağlantı kısmına fake diye ekliyebiliyoruz?Komiksiniz hocam cidden satıs konusu ile dalga gecince elinize ne geçiyor anlamıyorum. Hayırlı günler dilerim!
Baltanem sen ne istiyorsun tam olarak?Bebegim dalga mi geçiyosun benle sen? Sen demedin mi discord adres bağlantı kısmına fake diye ekliyebiliyoruz?
Canım benim. Ben discorduma özel bağlantı eklemek istiyorum hani steam vb eklenir ya oraya. Fake bağlanti hanii ondan istiyorumBaltanem sen ne istiyorsun tam olarak?
Bana itemsatıştan yaz sen kurabiyem konusalım yada dc ver direk istersen.Canım benim. Ben discorduma özel bağlantı eklemek istiyorum hani steam vb eklenir ya oraya. Fake bağlanti hanii ondan istiyorum
Bana itemsatıştan yaz sen kurabiyem konusalım yada dc ver direk istersen.
özele bakBana itemsatıştan yaz sen kurabiyem konusalım yada dc ver direk istersen.
fiyattan deel ya çakma lufian giymekle paypal link koymak aynıpahalı değil kardeşim niye öyle dedin
aynı değil abartmafiyattan deel ya çakma lufian giymekle paypal link koymak aynı