Çözüldü Discord Hesabıma Giremiorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mushtew1337

Gürcü lOKİİ!!!!
Efsane Üye
İletişim
Yaklaşık 1.5 saattir bunu çözmeye çalışıyorum. ilk başta bütün açık olan cihazlardan attı. tekrar girmeye çalıştıgımda parolayı sıfırla falan yazıyordu. şifremi unuttuma bastım telefon numaramı girdim bu sefer mail istedi. maile erişimim yok 2fa hesapta açık sadece maile erişemiyorum. tel no 2fa şifresi falan herşeyi biliyorum. ne yapmam gerek ? sadece bilgisi olanlar yazabilirmi??

Konuyu yanlış yere açtıysam yetkililer düzeltirse sevinirim.
yan hesap discord : autoloveiy1337x

maalesef bende yaşadım mail adresimi unuttuğum için giriş sağlayamıyorum ve söylemiyorlar bize hesabın mail adresini kayıtlı telefon bilgisini versekte

hay boyle platformu yapanin adamin gecesinin sabahni sikeyim kac tane sunucu rol arkadas gitti amina bide niye tel no 2fa ile giris yok beyinsiz herif niye mail sadece mail calinmiyormu aqjw

Aynı muhabbet bana da olmuş sabah girmeye çalışırken fark ettim kime mesaj atmaya calissam ilk mesaj için robot doğrulamaya düşüyorum şuan ne alakaysa

Aynı muhabbet bana da olmuş sabah girmeye çalışırken fark ettim kime mesaj atmaya calissam ilk mesaj için robot doğrulamaya düşüyorum şuan ne alakaysa
IP adresini sıfırlayınca düzeliyordu o sorun bildiğim kadarıyla hocam. Modem & Bilgisayar'ı resetleyip denerseniz muhtemelen düzelecektir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discordun genel sorunu trnin yarısına şifre sıfırlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt