- İletişim
Dışarı çıkıcam 2 3 saate gelirim discorddan istek at gelince yaparızMüsait misin deneyelim istersen?
Dışarı çıkıcam 2 3 saate gelirim discorddan istek at gelince yaparızMüsait misin deneyelim istersen?
İstersen saat 7-8 gibi yapalım Saat 13.00da lig maçım var benimde, saat 6 gibi eve gelirim.Dışarı çıkıcam 2 3 saate gelirim discorddan istek at gelince yaparız
O saate işteyim dostum seninle haberleşiriz denk geliriz sıkıntı yokİstersen saat 7-8 gibi yapalım Saat 13.00da lig maçım var benimde, saat 6 gibi eve gelirim.
İstek attım buarada.
acayip saçma olmuş yakın zamanda davacı olurlarTeşekkür ederim deneyeceğim.
Zaten orada belirttim dostum bu yorumu hangi kafayla yazdınacayip saçma olmuş yakın zamanda davacı olurlar
Gönderi de açıkça belirttim discord üzerinde hiç bir reklam mevcut değil indirmeye korkanlar veya indirip açmayanlar için yaptığım bir şey konuyu doğru düzgün okumayıp hemen yorum yapalım kafasına girmeyin discorda girip inceleyebilirsin ve evet data eski onu da belirttim cevabı olan şeyleri tekrar yazmamanız dileğiyleZamanında yayılmış olan bu data hiç bir işe yaramaz bir hal almıştır, insanlar bunu kendileri de yapabilir az bir bilgi sahibilerse. Sizin şuan yaptığınız tek şey discord sunucunuza insanları yönlendirmeye çalışmak. Bu dolandırıcılıktan başka bir şey değildir. Yetkililer bunu incelemeli.
Cevabı olan bir şey ile alakası bile yok, sizde çok iyi biliyorsunuz ki insanlar umrunuz dışında. Tek amacınız discorda üye toplamak, kendinizi kandırmaya devam edin. Burada iyi adam muamelesi yapmanıza gerek yok, bu forum eskidende sizin gibileri barındırıyordu hala barındırıyor. Çok iyiyseniz gidin avukat olun burada insanları kandırmaya çalışmayın bi boku düşündüğünüz yok.Gönderi de açıkça belirttim discord üzerinde hiç bir reklam mevcut değil indirmeye korkanlar veya indirip açmayanlar için yaptığım bir şey konuyu doğru düzgün okumayıp hemen yorum yapalım kafasına girmeyin discorda girip inceleyebilirsin ve evet data eski onu da belirttim cevabı olan şeyleri tekrar yazmamanız dileğiyle
botun altyapısnı salma şansın varmıMerhaba,
Bildiğiniz üzere, Craftrise datası birçok yere dağılmış durumda. Bu durum, bazı kullanıcıların veri tabanını indirmekten korktukları veya indirdikten sonra açamamalarına neden oluyor. Bu sorunları çözmek amacıyla, bir Discord botu geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Botun ne işinize yarayacağına dair net bir fikrim yok; sadece boş vaktimde , bu tür bir şey yapmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz ve iyi kullanımlar dilerim.
Özellikler:Önerilerinizi buradan veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
Kullanıcı Sorgulama: Kullanıcı adlarına göre detaylı bilgi sorgulama imkanı sunar.
Görseller:
Bot vds de çalıştığı için yavaş olabilir
Discord sunucusunu bırakıyorum fakat reklam olarak algılanacak sanırsam bilmiyorum sunucu linki kaldırılırsa istek atabilirsiniz
Sunucu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord Hesabım: craendylLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir