Discord Craftrise Data

İstersen saat 7-8 gibi yapalım Saat 13.00da lig maçım var benimde, saat 6 gibi eve gelirim.

İstek attım buarada.
O saate işteyim dostum seninle haberleşiriz denk geliriz sıkıntı yok

Zamanında yayılmış olan bu data hiç bir işe yaramaz bir hal almıştır, insanlar bunu kendileri de yapabilir az bir bilgi sahibilerse. Sizin şuan yaptığınız tek şey discord sunucunuza insanları yönlendirmeye çalışmak. Bu dolandırıcılıktan başka bir şey değildir. Yetkililer bunu incelemeli.

Zamanında yayılmış olan bu data hiç bir işe yaramaz bir hal almıştır, insanlar bunu kendileri de yapabilir az bir bilgi sahibilerse. Sizin şuan yaptığınız tek şey discord sunucunuza insanları yönlendirmeye çalışmak. Bu dolandırıcılıktan başka bir şey değildir. Yetkililer bunu incelemeli.
Gönderi de açıkça belirttim discord üzerinde hiç bir reklam mevcut değil indirmeye korkanlar veya indirip açmayanlar için yaptığım bir şey konuyu doğru düzgün okumayıp hemen yorum yapalım kafasına girmeyin discorda girip inceleyebilirsin ve evet data eski onu da belirttim cevabı olan şeyleri tekrar yazmamanız dileğiyle 😘

Gönderi de açıkça belirttim discord üzerinde hiç bir reklam mevcut değil indirmeye korkanlar veya indirip açmayanlar için yaptığım bir şey konuyu doğru düzgün okumayıp hemen yorum yapalım kafasına girmeyin discorda girip inceleyebilirsin ve evet data eski onu da belirttim cevabı olan şeyleri tekrar yazmamanız dileğiyle 😘
Cevabı olan bir şey ile alakası bile yok, sizde çok iyi biliyorsunuz ki insanlar umrunuz dışında. Tek amacınız discorda üye toplamak, kendinizi kandırmaya devam edin. Burada iyi adam muamelesi yapmanıza gerek yok, bu forum eskidende sizin gibileri barındırıyordu hala barındırıyor. Çok iyiyseniz gidin avukat olun burada insanları kandırmaya çalışmayın bi boku düşündüğünüz yok.

Merhaba,
Bildiğiniz üzere, Craftrise datası birçok yere dağılmış durumda. Bu durum, bazı kullanıcıların veri tabanını indirmekten korktukları veya indirdikten sonra açamamalarına neden oluyor. Bu sorunları çözmek amacıyla, bir Discord botu geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Botun ne işinize yarayacağına dair net bir fikrim yok; sadece boş vaktimde , bu tür bir şey yapmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz ve iyi kullanımlar dilerim.

Özellikler:
Kullanıcı Sorgulama:
Kullanıcı adlarına göre detaylı bilgi sorgulama imkanı sunar.

Görseller:

myt3.png

0PwL.png

Bot vds de çalıştığı için yavaş olabilir :)
Önerilerinizi buradan veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
Discord sunucusunu bırakıyorum fakat reklam olarak algılanacak sanırsam bilmiyorum sunucu linki kaldırılırsa istek atabilirsiniz
Sunucu:
Discord Hesabım: craendyl

botun altyapısnı salma şansın varmı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt