discorda yönlendirme yasakMerhaba,
Bildiğiniz üzere, Craftrise datası birçok yere dağılmış durumda. Bu durum, bazı kullanıcıların veri tabanını indirmekten korktukları veya indirdikten sonra açamamalarına neden oluyor. Bu sorunları çözmek amacıyla, bir Discord botu geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Botun ne işinize yarayacağına dair net bir fikrim yok; sadece boş vaktimde , bu tür bir şey yapmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz ve iyi kullanımlar dilerim.
Özellikler:Önerilerinizi buradan veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
Kullanıcı Sorgulama: Kullanıcı adlarına göre detaylı bilgi sorgulama imkanı sunar.
Görseller:
Bot vds de çalıştığı için yavaş olabilir
Discord sunucusunu bırakıyorum fakat reklam olarak algılanacak sanırsam bilmiyorum sunucu linki kaldırılırsa istek atabilirsiniz
Sunucu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord Hesabım: craendylLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tavsiye: butonlu modal şeklinde yapabilirsin.Merhaba,
Bildiğiniz üzere, Craftrise datası birçok yere dağılmış durumda. Bu durum, bazı kullanıcıların veri tabanını indirmekten korktukları veya indirdikten sonra açamamalarına neden oluyor. Bu sorunları çözmek amacıyla, bir Discord botu geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Botun ne işinize yarayacağına dair net bir fikrim yok; sadece boş vaktimde , bu tür bir şey yapmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz ve iyi kullanımlar dilerim.
Özellikler:Önerilerinizi buradan veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
Kullanıcı Sorgulama: Kullanıcı adlarına göre detaylı bilgi sorgulama imkanı sunar.
Görseller:
Bot vds de çalıştığı için yavaş olabilir
Discord sunucusunu bırakıyorum fakat reklam olarak algılanacak sanırsam bilmiyorum sunucu linki kaldırılırsa istek atabilirsiniz
Sunucu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord Hesabım: craendylLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Biraz daha açar mısın tam olarak nereye ekleyeceğim butonlarıtavsiye: butonlu modal şeklinde yapabilirsin.
/ lı bir şekilde /craftrisebuton yazınca bir embed yada mesaj çıkacak altında Hesap Bul çıkacak o hesap bul butonuna tıklayınca modals gelecekBiraz daha açar mısın tam olarak nereye ekleyeceğim butonları
Şuan slash komut içeriyor butona gerek kalmadan direkt sonucu veriyor bunun yerine oraya bı bı buton ekleriz random hesap gönderebilir/ lı bir şekilde /craftrisebuton yazınca bir embed yada mesaj çıkacak altında Hesap Bul çıkacak o hesap bul butonuna tıklayınca modals gelecek
Müsait misin deneyelim istersen?Şuan slash komut içeriyor butona gerek kalmadan direkt sonucu veriyor bunun yerine oraya bı bı buton ekleriz random hesap gönderebilir
Gerçekten kastın ne?Bu gerçek mi