Discord Craftrise Data

Twixx

I'm creating a virtual hell.
Uzman Üye
İletişim
//

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,
Bildiğiniz üzere, Craftrise datası birçok yere dağılmış durumda. Bu durum, bazı kullanıcıların veri tabanını indirmekten korktukları veya indirdikten sonra açamamalarına neden oluyor. Bu sorunları çözmek amacıyla, bir Discord botu geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Botun ne işinize yarayacağına dair net bir fikrim yok; sadece boş vaktimde , bu tür bir şey yapmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz ve iyi kullanımlar dilerim.

Özellikler:
Kullanıcı Sorgulama:
Kullanıcı adlarına göre detaylı bilgi sorgulama imkanı sunar.

Görseller:

myt3.png

0PwL.png

Bot vds de çalıştığı için yavaş olabilir :)
Önerilerinizi buradan veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
Discord sunucusunu bırakıyorum fakat reklam olarak algılanacak sanırsam bilmiyorum sunucu linki kaldırılırsa istek atabilirsiniz
Sunucu:
Discord Hesabım: craendyl

discorda yönlendirme yasak

Merhaba,
Bildiğiniz üzere, Craftrise datası birçok yere dağılmış durumda. Bu durum, bazı kullanıcıların veri tabanını indirmekten korktukları veya indirdikten sonra açamamalarına neden oluyor. Bu sorunları çözmek amacıyla, bir Discord botu geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Botun ne işinize yarayacağına dair net bir fikrim yok; sadece boş vaktimde , bu tür bir şey yapmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz ve iyi kullanımlar dilerim.

Özellikler:
Kullanıcı Sorgulama:
Kullanıcı adlarına göre detaylı bilgi sorgulama imkanı sunar.

Görseller:

myt3.png

0PwL.png

Bot vds de çalıştığı için yavaş olabilir :)
Önerilerinizi buradan veya discord üzerinden yapabilirsiniz.
Discord sunucusunu bırakıyorum fakat reklam olarak algılanacak sanırsam bilmiyorum sunucu linki kaldırılırsa istek atabilirsiniz
Sunucu:
Discord Hesabım: craendyl

tavsiye: butonlu modal şeklinde yapabilirsin.

/ lı bir şekilde /craftrisebuton yazınca bir embed yada mesaj çıkacak altında Hesap Bul çıkacak o hesap bul butonuna tıklayınca modals gelecek
Şuan slash komut içeriyor butona gerek kalmadan direkt sonucu veriyor bunun yerine oraya bı bı buton ekleriz random hesap gönderebilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt