goodbyedpi bende calismiyor suanda -1 de denedim olmuyorşimdi şöyle bende goodbyeapi çalışmıyordu warp la girincede sendeki gibi mesajlar yuklenmıyordu su sekilde fixledim warp la önce discordu calıstırıyorum sendeki gibi oluyo hızlıca warpı kapatıp goodbyeapi yi çalıştırıyorum fixleniyor
öyle zatenwarp 1.1.1.1 dns sürümünü kullan hocam vpn değil
hm böyle yapınca oldu teşekkürler konu fixşimdi şöyle bende goodbyeapi çalışmıyordu warp la girincede sendeki gibi mesajlar yuklenmıyordu su sekilde fixledim warp la önce discordu calıstırıyorum sendeki gibi oluyo hızlıca warpı kapatıp goodbyeapi yi çalıştırıyorum fixleniyor
benım yazdıgım gibi denedinmi bendede calısmıyodu cunku yazdıklarımı yapınca calısmaya basladıgoodbyedpi bende calismiyor suanda -1 de denedim olmuyor
öyle zaten
warpla giriyodum dc acılınca hemen goodbyedpi açıyorum düzeliyorbenım yazdıgım gibi denedinmi bendede calısmıyodu cunku yazdıklarımı yapınca calısmaya basladı
bende veriyodu warpı güncelledim fixlendi sende warpı sil bidaha yükle öyle dene bencewarp bende arada hata verior ya sizdede öylemi
dıscord da bır sorun yok warpda sorun var suandiscorddaki sorun ne warptan kaynaklı ne de goodbyedpiden kaynaklı beyler asıl sorun ortada