inception
Gold Üye
- İletişim
15 dakıkaya kuruluyor genellikle, fakat hangı servisten aldığına bağlıda değişebiliyorbende oceanbilisim.netden aldım fakat ne zaman kurulur bilmiyorum
15 dakıkaya kuruluyor genellikle, fakat hangı servisten aldığına bağlıda değişebiliyorbende oceanbilisim.netden aldım fakat ne zaman kurulur bilmiyorum
reıs keyubu şu şekilde işliyor atıyorum a firması bir makineyi 5 kişiye paylaşıyorsa keyubu 20 kişiye paylaşıyo,buda büyük bir performans kaybına yol açıyor.Öneri olarak oceanbilişim gerçekten iyi diyebilirim.Ben genelde, keyubu tercih ediyorum direk kurulu sade geliyor ama gece yarısı botlar falan kapanıyor. sıkıntılı başka biyere geççem önerisi olan varmı?
kücük projeler için keyubu tercih edebilir aslındareıs keyubu şu şekilde işliyor atıyorum a firması bir makineyi 5 kişiye paylaşıyorsa keyubu 20 kişiye paylaşıyo,buda büyük bir performans kaybına yol açıyor.Öneri olarak oceanbilişim gerçekten iyi diyebilirim.
hayır hem fiyatları pahalı oluyor hemde performansı.kücük projeler için keyubu tercih edebilir aslında
fiyatlari diger sitelere göre bence ideal hocamhayır hem fiyatları pahalı oluyor hemde performansı.
etkin diyor fakat url ile girilmiyor15 dakıkaya kuruluyor genellikle, fakat hangı servisten aldığına bağlıda değişebiliyor
kanka ikide bir vds düşüyor, en son uğrayacağım site keyubudurfiyatlari diger sitelere göre bence ideal hocam
suana kadar pek öyle bir sorun yaşamadımkanka ikide bir vds düşüyor, en son uğrayacağım site keyubudur
tamamsuana kadar pek öyle bir sorun yaşamadım
ben hâlâ bekliyorumetkin diyor fakat url ile girilmiyor