bu siteden vds almıştım aşırı derecede güzel ilgileniyorlarEn uygun fiyatlı discord bot için vds'i nereden alabilirim? Sadece ticket bot olacak ahım şahım bir şey olmayacak
fiyat açısından ocean ile karşılaştırırsan aynı üründe 75-100tl civarı fark varbu siteden vds almıştım aşırı derecede güzel ilgileniyorlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediröneririm
valla ben sadece öneride bulundum dostum bildiğim siteyi attim sadece işini görsün diye ama ocean cidden uygunmusfiyat açısından ocean ile karşılaştırırsan aynı üründe 75-100tl civarı fark var
firstbilisim vardı yetkılılerı gayet kibar ve aktif fiyatlarıda ortalamaEn uygun fiyatlı discord bot için vds'i nereden alabilirim? Sadece ticket bot olacak ahım şahım bir şey olmayacak
herhangi bir sorun vs. oluyor mu? yoksa fiyat performans tarzı ürün hakkını veriyor mu?fiyat açısından ocean ile karşılaştırırsan aynı üründe 75-100tl civarı fark var
kral sana Hosting Dünyamı Öneririm Ordan AlabilirsinEn uygun fiyatlı discord bot için vds'i nereden alabilirim? Sadece ticket bot olacak ahım şahım bir şey olmayacak
oradan tamamen uzak duruyorum sahibinin kardeşi eski arkadaşım bir kere alışveriş yaptım ve yapmaz olaydım sorun üstüne sorun çıkıyor ve neredeyse umursamıyorlar bile arkadaşım sahibi olmasına rağmen o bile fazla takmıyordukral sana Hosting Dünyamı Öneririm Ordan Alabilirsin