Open Source Discord Boost Tool

Bugün discordda bedavaya sunucu boostlama toolu paylasicam proxy/proxyless versiyonlu (proxy kullanın hesaplar gg olmasın)
İndirme linki: VT koymuyorum pythondan yapildi obf yok bakabilirsiniz
Proxy almak isterseniz bedavaya: api yenileniyor sürekli başka başka proxylerle beraber
Proxy formatı: Proxy formatı user@pass:ip:port yada ip:port boşda bırakabilirsiniz proxyless olması için

Program nasil gözüküyor SS
Kurulum: gerekli modülleri kurup açıcaksınız python dosyasını tabi önceden data klasörüne girin 1m ve 3mye tokenleri girin 1m= 1 aylık boost atan tokenler 3m= 3 aylık boost atan tokenler proxyede proxy girebilirsiniz isterseniz çok zor bişey değil zaten davet kodunu giriyorsunuz link gibi deil sadece kodunu 12345 gibi ondan sonra kaç boost basilacagini seçiyorsunuz minimum: 2

Modüller
pystyle
colorama
datetime
Reyis ben denedim tokende girdim 1m.txt kısma sonra discord invite linki yazdım ve amount yerine 1 yazdım bu fotodaki hatayı verdi yardımcı olurmusun ve ya vido atarmısın nasıl yapacağımıza dair vido atarsan daha sağlıklı olur diğerlide bakıp anlaya bilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
free proxler oluyormu ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt