Rova
Gold Üye
- İletişim
Reyis ben denedim tokende girdim 1m.txt kısma sonra discord invite linki yazdım ve amount yerine 1 yazdım bu fotodaki hatayı verdi yardımcı olurmusun ve ya vido atarmısın nasıl yapacağımıza dair vido atarsan daha sağlıklı olur diğerlide bakıp anlaya bilirBugün discordda bedavaya sunucu boostlama toolu paylasicam proxy/proxyless versiyonlu (proxy kullanın hesaplar gg olmasın)
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirVT koymuyorum pythondan yapildi obf yok bakabilirsiniz
Proxy almak isterseniz bedavaya:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirapi yenileniyor sürekli başka başka proxylerle beraber
Proxy formatı: Proxy formatı user@pass:iport yada iport boşda bırakabilirsiniz proxyless olması için
Program nasil gözüküyor SS
Kurulum: gerekli modülleri kurup açıcaksınız python dosyasını tabi önceden data klasörüne girin 1m ve 3mye tokenleri girin 1m= 1 aylık boost atan tokenler 3m= 3 aylık boost atan tokenler proxyede proxy girebilirsiniz isterseniz çok zor bişey değil zaten davet kodunu giriyorsunuz link gibi deil sadece kodunu 12345 gibi ondan sonra kaç boost basilacagini seçiyorsunuz minimum: 2
Modüller
pystyle
colorama
datetime