ama tarih 3 ay hala ?En az bir tanesi tek bir sunucuda sabit kalmalı. Farklı yerlere çekip basarsanız baştan başlayacaktır
öyle olsaydı bendede olurdu bende 3 ay rozeti gelmiştiİkisini de başka bir yere çektiği zaman da sıfırlanıyor diye biliyorum
nitron yok sadece boost parası ödüyorsun sanırım ne zaman bitti nitronama tarih 3 ay hala ?
bitmedi. hiç bi zaman kinitron yok sadece boost parası ödüyorsun sanırım ne zaman bitti nitron
askim simdi soyle 2 ayda boost badgen değisiyor eskiden 1. ayda değişiyordu 26 ekim 26 aralıkta senin boost badgen değişecek ama yine 3 aylık olmayacak yani boost badgen düşmüş ilk bastığınbitmedi. hiç bi zaman ki
tamam askisi dc ekleseneaskim simdi soyle 2 ayda boost badgen değisiyor eskiden 1. ayda değişiyordu 26 ekim 26 aralıkta senin boost badgen değişecek ama yine 3 aylık olmayacak yani boost badgen düşmüş ilk bastığın
26.10 - 26.12
Sabit 1 sunuvuya basarsan badge değişir her ay çekip başka sunucuya basarsan gider direk 1 sunucuya bas kalsın öbürünüde basarsın başka swye iyi konularBeyler ben 3 aydır nitro ödüyorum ve benim badgem 1 aylık badge ile aynı ticket açtım bakmadılar sebebini bilen yazabilir mi
evetbenim 3 4 aydir nitrom yok ama hala badge var oda bug mi