hiç takviyeyi geri çektinmiBeyler ben 3 aydır nitro ödüyorum ve benim badgem 1 aylık badge ile aynı ticket açtım bakmadılar sebebini bilen yazabilir mi
cok yaptım bi sunucuda SABİT mi kalmaası gerekgeri çekip başka yere attıysan bozulur
sabit kalması gerek diye biliyorum bundan dolayı 1 boostu 1 sunucuya basarken diğerini kendi açtığın sabit bir sunucuya bascok yaptım bi sunucuda SABİT mi kalmaası gerek
En az bir tanesi tek bir sunucuda sabit kalmalı. Farklı yerlere çekip basarsanız baştan başlayacaktırcok yaptım bi sunucuda SABİT mi kalmaası gerek
hayır sunucudan çıktıgında takviye iptal oluyor takviye iptal oldugu icin 0dan başlamış sayıyor aktarmayla alakası yokEn az bir tanesi tek bir sunucuda sabit kalmalı. Farklı yerlere çekip basarsanız baştan başlayacaktır
İkisini de başka bir yere çektiği zaman da sıfırlanıyor diye biliyorumhayır sunucudan çıktıgında takviye iptal oluyor takviye iptal oldugu icin 0dan başlamış sayıyor aktarmayla alakası yok
sabit kalması gerek bi ara eskiden bug vardı boostlarını istediğin yere bassanda bug oluyordu bazılarında sabit kalıyordu tarih öyle badge kasanlar vardı da şimdi değiştirince tarih sıfırlanıyor sabit kalması daha iyi 1 boostunun badge için güvenilir bir sunucudacok yaptım bi sunucuda SABİT mi kalmaası gerek