Disconnect.wtf tarzı rust hile önerisi

almazlarsa almasınlar dostum ben hile önerisinde bulunuyorum sen niye bu kadar kudurdun

monolith satın aldım fakat retrieving config kısmından sonra kendiliğinden kapanıyor support zaten yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
IMG_20240831_214505.jpg

Monolith almayın aldırmayın ne destek var ne hatalara karşı bir yazı 10 saatte 1 kere çalıştı ondada haritadaki herkesi göstermedi onun dışı BSOD random hata vesaire

IMG_20240831_214505.jpg

Monolith almayın aldırmayın ne destek var ne hatalara karşı bir yazı 10 saatte 1 kere çalıştı ondada haritadaki herkesi göstermedi onun dışı BSOD random hata vesaire

Monolith ve disconnect suanda alinmaz ignite pub alinabilir 100 dolara yakin para bosa gitti ve elimde calisan hile yok

Monolith ve disconnect suanda alinmaz ignite pub alinabilir 100 dolara yakin para bosa gitti ve elimde calisan hile yok
dostum boş konuşmuyorum ben rusthile.com dan aylardır hile alıyorum 1 kere bile yasaklanmadım

ve hala aktif hilesi güncelleme gelir gelmez adamlar güncelliyo

@Speshy İyi akşamlar, yarın akşama kadar beklerseniz piyasaya sağlam bir ürün ile giriş yapacağız. Hem Türkiye standartlarına uygun hemde çoğu üründen çok daha özellike sahip olmasıyla %100 güvenli durumda satışa açacağız yarın gün içinde test edebilirsiniz.

@Speshy İyi akşamlar, yarın akşama kadar beklerseniz piyasaya sağlam bir ürün ile giriş yapacağız. Hem Türkiye standartlarına uygun hemde çoğu üründen çok daha özellike sahip olmasıyla %100 güvenli durumda satışa açacağız yarın gün içinde test edebilirsiniz.

site varmı hocam ben arbit rage kullanıom beğenirsem sendende alırım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt