elimde keyi vardı ve esp çalışmasına rağmen aimi falan çalışmıyordu 50 kere ticket attım bakıyorlar.monolith var bakabilirsin çok sağlam bi arkadaşımda scriptini sınırsız satıyor ucuza
benim arkadaşım scriptini sorunsuz kullanıyor external hilesini bilmiyorumelimde keyi vardı ve esp çalışmasına rağmen aimi falan çalışmıyordu 50 kere ticket attım bakıyorlar.
Monolith almayın aldırmayın ne destek var ne hatalara karşı bir yazı 10 saatte 1 kere çalıştı ondada haritadaki herkesi göstermedi onun dışı BSOD random hata vesaire
dostum boş konuşmuyorum ben rusthile.com dan aylardır hile alıyorum 1 kere bile yasaklanmadımMonolith ve disconnect suanda alinmaz ignite pub alinabilir 100 dolara yakin para bosa gitti ve elimde calisan hile yok
site varmı hocam ben arbit rage kullanıom beğenirsem sendende alırım@Speshy İyi akşamlar, yarın akşama kadar beklerseniz piyasaya sağlam bir ürün ile giriş yapacağız. Hem Türkiye standartlarına uygun hemde çoğu üründen çok daha özellike sahip olmasıyla %100 güvenli durumda satışa açacağız yarın gün içinde test edebilirsiniz.
Arbit gibi boş ürünlerde kendinizi yıpratmayın.. Konuma göz atabilirsiniz website konuda yer almaktadır. https://cheatglobal.com/konu/rust-harman-cheat-slientaimbot-esp-chams-more.57500/site varmı hocam ben arbit rage kullanıom beğenirsem sendende alırım