Quantum deneyebilirsin kral ne kadar safe bilmiyorum ama bende rust delisiyim kime sorsam disconnect quantum diyorDisconnect 1 yıl gibi udc kaldı ama şuan detected benzeri ban yedirmeyecek aşırı pahalı olmayan bir hile önerebilir misiniz? haftalık almayı düşünüyorum
Quantum duydum ama detected diye biliyorum emin değilim ve external arıyorumQuantum deneyebilirsin kral ne kadar safe bilmiyorum ama bende rust delisiyim kime sorsam disconnect quantum diyor
Anladım kral sakın bu tuzağa düşme adamlar para kasıyor biz aldık içinde rat vardı çalışmıyordu birdeQuantum duydum ama detected diye biliyorum emin değilim ve external arıyorum
monolith var bakabilirsin çok sağlam bi arkadaşımda scriptini sınırsız satıyor ucuzaDisconnect 1 yıl gibi udc kaldı ama şuan detected benzeri ban yedirmeyecek aşırı pahalı olmayan bir hile önerebilir misiniz? haftalık almayı düşünüyorum
Anladım kral sakın bu tuzağa düşme adamlar para kasıyor biz aldık içinde rat vardı çalışmıyordu birde
Externali 44 dolar haftalığı değermi bilemedim o kadarmonolith var bakabilirsin çok sağlam bi arkadaşımda scriptini sınırsız satıyor ucuza