evet şimdi denedim oyun ortasında atıyor vay be script yok artıkÇalışan free bypass kalmadı fix buda ne lol ne valorant için çalışmaz
evet şimdi denedim oyun ortasında atıyor vay be script yok artıkÇalışan free bypass kalmadı fix buda ne lol ne valorant için çalışmaz
Bunu senmi soyluyonÇalışan free bypass kalmadı fix buda ne lol ne valorant için çalışmaz
Hala ücretli olarak sıkıntısız çalışan bypasslar var sadece free method patladıevet şimdi denedim oyun ortasında atıyor vay be script yok artık
Bunu senmi soyluyon
Bende sasirdim bi an bugün kimse d0landırıcı demedi diye simdi oldu istesen konuşma la d0landırıcı
yok hocam ya geçen satın aldım bir lavuktan oyunun ortasında attı atmaz dimi dedim satın alırken yok atmaz dedi şimdi atıyoHala ücretli olarak sıkıntısız çalışan bypasslar var sadece free method patladı
Bende sasirdim bi an bugün kimse d0landırıcı demedi diye simdi oldu iste
çok konuşma sadık kardeş az ötede oynaHala ücretli olarak sıkıntısız çalışan bypasslar var sadece free method patladı
şaka yapıyorum ciddiye aldıysan ne bileyimHala ücretli olarak sıkıntısız çalışan bypasslar var sadece free method patladı
Var çalışan var kendim test ettimyok hocam ya geçen satın aldım bir lavuktan oyunun ortasında attı atmaz dimi dedim satın alırken yok atmaz dedi şimdi atıyo
omfg ismim leaklendi hayat bıttıçok konuşma sadık kardeş az ötede oyna
sen şaka yapma kardeş yksne çalışşaka yapıyorum ciddiye aldıysan ne bileyim
Var çalışan var kendim test ettimadı
satın aldıysan ben de alayım hocam nerdeVar çalışan var kendim test ettim
omfg ismim leaklendi hayat bıttı
sen şaka yapma kardeş yksne çalış