Çözüldü Dijital Düşünceler TriggerBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AniSakura

Silver Üye
daha 1 ay öncesine kadar sitedeki bu triggerbotu kullanabiliyordum fakat şu an çalıştırmaya çalıştığımda ssl tls güvenlik kanalı oluşturulamadı hatası alıyorum bunun çözüm yolunu bilen var mı veya başka biri bu hileyi çalıştırınca çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirim.

senin bahsettiğin valorant autoshot trigger bot benim dediğim no recoil triggerbot senin dediğini bende kullandım o yedirtiyorda diğeri sağlamdı
Dostum bence en güzeli hiç bulaşmamak bak ben 3 gündür ne yaptıysam olmuyor oyuna giremiyorum kafayı yedim bi dost tavsiyesi hiç bulaşma gerek yok

daha 1 ay öncesine kadar sitedeki bu triggerbotu kullanabiliyordum fakat şu an çalıştırmaya çalıştığımda ssl tls güvenlik kanalı oluşturulamadı hatası alıyorum bunun çözüm yolunu bilen var mı veya başka biri bu hileyi çalıştırınca çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirim.
Ücretsiz bir triggerbot kullanıyorsun sanırsam ve site üzerindeki cg'deki ürünü kullanıyorsun illaki dt olmuş veya güncel link dosyaları bozulmuş olabilir fazla kafa yorma derim.
hem kullanışı yani binevi ürün leş çünkü alt yapısı ve copy pastelendiği yer bile eski
hem de %100 banrate qpwdlşkqwdlş
Private öneririm ustam

Paralı triggerbot alabilirsin ücretsizlere güven olmuyor valorant gibi bir oyunda bence

Ücretsiz bir triggerbot kullanıyorsun sanırsam ve site üzerindeki cg'deki ürünü kullanıyorsun illaki dt olmuş veya güncel link dosyaları bozulmuş olabilir fazla kafa yorma derim.
hem kullanışı yani binevi ürün leş çünkü alt yapısı ve copy pastelendiği yer bile eski
hem de %100 banrate qpwdlşkqwdlş
Private öneririm ustam

Merhaba ben dijitaldusunceler'in sahibiyim
herbir void ayrı işlemci çekirdeklerinde çalışıyor. buda işlemi parçalara bölerek çalışma hızını 0.1 ms'in bile altına düşürüyor daha az güç ile çok daha fazla performans veriyor... hayatımda hiçbir triger'in benim yazdığım metotları kullandığını görmedim... ayrıca virtual driverımıda kimsenin kullandığına rastlamadım. macronun bu sitedeki Crâck'li hali autoit ile yazılmış eski bir versionudur ayrıca oda detec değildir insanları yanlış yönlendirme vanguardın kontrol ettiği sanal driver'ları biliyormusun ? mouse hookları hiç açıp bir kere baktınmı ?...
jet'in e skili ile bile aim tuttuğum yere giremiyorlar. sen ne biliyorsunda ne konuşuyorsun ? Bu kadar basit bir menüyü kullanmayı algılayamayıp böyle yorumlar yapan bir insanı ciddiye almam. biliyorsan konuş alim desinler bilmiyorsan sus adam saysınlar.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek yakın zamanda CG'ye özel bir trigger paylaşacağım yukarda bahsettiğim özellikler ile onu indirip kullanabilirsin

Son düzenleme:
hilenin moderatörler tarafından güncellenmesi gerekiyor, bu yüzden şimdilik beklemeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt