MoonShineGlobal
Bronz Üye
Yanına çay ikramimiz olsun ;DSimit parası
Yanına çay ikramimiz olsun ;DSimit parası
Ne alaka adam konuya yazmamis cs2 diye mal misiny
orumunu başka yerde kassana
hocam öneri cs2 fazla satamazsınızDeveloper Arıyoruz
Belirli seviyede kodlama bilen kişileri arıyoruz.
Özellikle şuan Counter-Strike 2 için Internal bir cheat geliştirmekteyiz ve bu projemiz çok büyük bir proje olacak. Developerlarımız hem kendi kodlama bilgisi ile hemde AI yardımı ile hızlı ve sorunsuz bir şekilde projeleri geliştirmektedir.
Eğer ilgileniyorsanız bana "DM" üzerinden ulaşabilir ya da Discord sunucumuza gelebilirsiniz. Discord Sunucusu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
~MEWAR (Founder)
cgde miDeveloper Arıyoruz
Belirli seviyede kodlama bilen kişileri arıyoruz.
Özellikle şuan Counter-Strike 2 için Internal bir cheat geliştirmekteyiz ve bu projemiz çok büyük bir proje olacak. Developerlarımız hem kendi kodlama bilgisi ile hemde AI yardımı ile hızlı ve sorunsuz bir şekilde projeleri geliştirmektedir.
Eğer ilgileniyorsanız bana "DM" üzerinden ulaşabilir ya da Discord sunucumuza gelebilirsiniz. Discord Sunucusu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
~MEWAR (Founder)
gsagsagaasgagsSimit parası
ben atmadımtüm ai developerler dm atmıstır buna aaw
Şu anlık cs2ye yoğunlaştık elimizin altında bitmemiş birkaç oyunlar var örnek olarak: PSO, Mecha Camelon (ismini tam telafuz edememiş olabilirim), Roblox, Valorant (Emu yapımı için planlar yapılıyor). Ve birkaç tane daha şimdilik cs2ye yönelmiş durumdayız oyüzden ötürü böyle bir başlık açtık.hocam öneri cs2 fazla satamazsınız
midnigght neverlose aimware memesense gibi kaliteli hileler varken kimse sizin ai ile yaptığınız paste cs2 hilesini almazŞu anlık cs2ye yoğunlaştık elimizin altında bitmemiş birkaç oyunlar var örnek olarak: PSO, Mecha Camelon (ismini tam telafuz edememiş olabilirim), Roblox, Valorant (Emu yapımı için planlar yapılıyor). Ve birkaç tane daha şimdilik cs2ye yönelmiş durumdayız oyüzden ötürü böyle bir başlık açtık.