1.6 da turnuva mı dönüyor para ödüllü biz mi bilmiyoruz ne yapacak bu adam hileyibu adam kafayı 1.6 ile kırmış kaçıncı konusu bunun
1.6 da turnuva mı dönüyor para ödüllü biz mi bilmiyoruz ne yapacak bu adam hileyibu adam kafayı 1.6 ile kırmış kaçıncı konusu bunun
forumlarına baktım da hiç turnuva haberi vs. yok muhtemelen keyif için istiyor da 10 bin e kimse yapmaz1.6 da turnuva mı dönüyor para ödüllü biz mi bilmiyoruz ne yapacak bu adam hileyi
breo dc varsa dusermisin yaziyim10 k yı zaten 1 ayda kazanır bu hile yazan adam neden sana versin 10k'ya
NE İÇİN ?breo dc varsa dusermisin yaziyim
YANLIS YAZDM SORRYNE İÇİN ?
NE İÇİN ?
YANLIS YAZDM SORRYsorun yok knk atc lazimdida bana arkadasa birsey sorcakdim
Puhahahaa wargodsa niye kernel yapıyon amk anti-cheat bile değil O uygulama, Dll'ine kıytırık sign themida bas yetiyor zatenMerhaba,
WarGods Cheat Defender (WCD), kullanıcı modunda çalışır. WCD, oyunun bellek ve dosyalarını analiz ederek hile olup olmadığını kontrol eder.
Dolayısıyla herhangi bir kernel hile bu anti hile sistemini atlatmak ve banlanmadan hile kullanmak için yeterlidir.
Bu kadar büyük paralar vermenize gerek yok
1.6 için bu kadar para vermene gerek yok forumlarda bir sürü src var al birini güncelle kendine göre editle update at kullan zor birşey değilParayi önceden istiyen boşlar yazmasın. Gerçekten 0 dan source kodlariyla yapabilicek developer adam lazım.
Veya nerden bulabilirim önerirseniz sevinirim.
Yapılıcak oyun; Counter Strike 1.6 Hilesi
Discord; Skeul#5217
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Bu Anti-Cheatten geçmesi lazım
Process Hacker Stringslerde memory kısmında hilenin strings görünmemesi gerekiyor
Demoscanner Bypass Eklenmesi lazım
Legitbot
Psilent
Wallhack
Bunnyhop
Bu tarz şeyler eklenicek. Tamamen 0 source koduyla yapılması lazım alıntı olmaması gerekiyor.