Hayır her pc için çalışır.hocam o konuda asus anakartlarda çalışmıyormuş galiba beceremedim ben
Kanka sadece adımları yapcan yakında çekmeyi düşünüyorum.aga bi youtube videosu falan çeksen keşke anlamadım şahsen
Hayır her pc için çalışır.
kanka windowsta açmıcaksın usbyi FreeDOS olarak biçimlendirip içine amidedosu atıcaksın onu boot ediceksin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşöyle bir hata alıyorum peki sebebi ne olabilir kusura bakmayın sizide darlıyorum
boot ederken sadece uefi olarak boot edebiliyorum ama başka türlü edemiyorum konuda uefi olmadan ediniz diyo legacy çıkmıyor seçeneklerdekanka windowsta açmıcaksın usbyi FreeDOS olarak biçimlendirip içine amidedosu atıcaksın onu boot ediceksin.
Onsuz dene eğer usb gözükmezse biosta boot kısmında pripiorty vardır yok USB , SSD fln var birinci sıraya usbyi ekle.boot ederken sadece uefi olarak boot edebiliyorum ama başka türlü edemiyorum konuda uefi olmadan ediniz diyo legacy çıkmıyor seçeneklerde
usbyi freedos olarak rufustan yaptıktan sonra belgeleri içine kopyaladım direkt sonra asuslarda boot tuşu esc. esc ile usbyi bootluyorum ama windows açılıyorOnsuz dene eğer usb gözükmezse biosta boot kısmında pripiorty vardır yok USB , SSD fln var birinci sıraya usbyi ekle.
Boot Manager açıcaksın USByi seçiceksin legacy olması lazım yausbyi freedos olarak rufustan yaptıktan sonra belgeleri içine kopyaladım direkt sonra asuslarda boot tuşu esc. esc ile usbyi bootluyorum ama windows açılıyor
Boot Manager açıcaksın USByi seçiceksin legacy olması lazım ya
biraz yordu ama halletim bi şekilde teşekkür ederimBoot Manager açıcaksın USByi seçiceksin legacy olması lazım ya