MEVCUT DURUM
10.05.2023 UNDETECTED - REPORT SONRASI DETAYLI İNCELEME İLE FARKEDİLEBİLİR. BU NEDENLE CR OLANLARDA FAZLA BELLİ ETMEYİN.
Denenmiştir ve çalışmaktadır. Normalde o kadar iyi oynamam bu oyunu. şöyle vururum böyle vururum diyen birisi değilim. Rekabete dayalı modda dia 1 elo da 16-17 kill alırım. Makrodan önce oynadığımda Son 2 oyun geçmişim KDA olarak 15 6 3 ve bir önceki 14 8 7 yani standart bir valorant oyuncusuyum.
Ancak bu makronun kurulumunu yaptıktan sonra gördüm ki 30 Killere, 40 Killere 10 asistlere 15 asistlere çıktığımı farkettim.
Önce bir kaç açıklama ekleyelim. Kafası karışmasın kimsenin.
1-Makrodan ban yer miyim?
Yersin diyen de var. Yemezsin diyen de var. 1 yıldır yemedim diyen de var. Logitech de ilk başlarda ban atmaya başlamış. Sonraki zamanlarda logitech uygulamasını doğrudan yasaklamış ve logitech mouse ayarlama uygulamasından ayarladığınız makrolar oyunda geçersiz hale gelmiş. O Yüzden logitech mouselerde işe yaramıyor. vereceğim dosyalar A4Tech ve Bloody mouseler için. Henüz bloody mouse makrosundan ban yiyeni duymadım bir kaç kişi ban yersin diye hemen yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem. sonuçta bir uygulama yok sonuçta bir hile de yok. ama mantık şu bu kadar hassas geri tepme kontrolünü yapabilir misin? bu kadar iyi oyuncu musun? riot biraz buna da bakıyor. bu adam kendisini geliştirmiş der bırakır. belki de bu adam makro kullanıyor bu kadar kötü oynarken bi anda iyi oynamaya başlamış der ban atar. ne olacağını bilemem...
2-Recoil nedir?
Valorant oyununu açın ve duvardan biraz uzaklaşın ve duvara doğru herhangi bir silah ile ateş etmeye başlayın. bu sırada mouseden kaydırma yapmayın. direk basın. mermiler otomatik olarak yukarı doğru gidecektir. İşte bu geri tepme yani recoil oluyor. Şöyle düşünün silahın ateşlemesi barutun geri tepmesi (askerlik tabiri gibi oldu) kolunu yoruyor ve yukarı doğru kolun kalkmasına sebebiyet veriyor. oyunu gerçekçi yaptıkları için de mermiler yukarı doğru gidiyor.
3-No Recoil makro ne işe yarar mantığı nedir?
No Recoil makro bu geri tepmeyi sıfıra indiriyor. Mousenin içine yüklediğimiz ayarlar sayesinde mermiler yukarı doğru giderken mouse ayarları mouseyi aşağı doğru çekmeye başlıyor. bu sayede mermiler ip gibi dümdüz gidiyor ve mermiler saçılmadığı için de doğrudan hedefe gidiyor.
4-Hangi silahlarda deneyebilirim?
Ayakta ateş etme ve oturarak ateş etme şeklinde iki mod var. Bütün silahların ki mevcut ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. (tabancaların yok sherif, ghost, clasic vesayre bunların yok)
DETAYLI ANLATIMA GEÇELİM.
1- Bloody 7 Series bir mouse ediniyoruz.
- Destekleyen Modeller:V Series / VM Series / R Series / RT Series / T Series / TL Series / ZL Series / ML Series / WL Series
- Sistem İhtiyacı:Windows® 7, Windows® 8, Windows® 8.1, Windows® 10,Windows® 11
2-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şu yazılımı indiriyoruz ve kuruyoruz. Kurulum sonrası mousemizi çıkarıp takıyoruz ve bloody uygulamasını açıyoruz.
3- Ana Menuden CORE 3 kısmını seçiyoruz. (Valorant için en ideali bu) programın sağ alt köşesinde driver güncelleniyor çekirdek güncelleniyor diyerek ve mouseye dokunmayın. Çekirdek güncellemeleri sonrasında mouse ışığı yanacaktır. Mouse üzerindeki topun üzeri kırmızı yanacak ve ekranda 800/800 yazan minik bir kutucuk belirecektir.
4 - Core 3 Kısmını seçtikten sonra Makro kısmına asla tıklamayın. Makro kısmından yapacağınız bir yanlış işlem mousenizin oyundan çıkınca da sapıtmasına sebebiyet verebilir. tıklamalarda sorun yaşayabilirsiniz. Makro kısmını kullanmayacağız. Kullanacağımız Kısım makro sekmesinin yanında bulunan Headshot sekmesini açalım.
5-Headshot sekmesine girdikten sonra sol üstte bulunan kısımdaki oka tıklayalım ve yeni klasör'ü seçelim. Yeni klasör açtıktan sonra diğer klasörden tamamen çıkalım ki mousemizin fabrikasyon ayarlarına bir şey olmasın, dilediğimiz zaman eski haline döndürebilmek için işlemlerimizi yeni klasör açıp yapacağız.
6-Yeni klasörün adını dilerseniz valorant yapabilirsiniz. ya da val vesayre hiç fark etmez.
7-Yeni klasörünüze sol tarafta bulunan kısımdan geçiş yapalım ve sol taraftan içe dışa aktarı seçelim.
8-Verdiğim klasördeki bütün makroları sağ taraftan sol tarafa aktaralım. Daha sonra exit yapalım. Şimdi açmış olduğunuz klasör içerisinde bütün makroları görüyor olmanız lazım. Ben hepsini özellikle silah isimlerine ve eğilme ayakta durma şeklinde isimlendirdim. isimlere dokunmayın ki birbirine karışmasın.
9-Şimdi mousemizin üzerinde en yukarıda bulunan 1 e tıklıyoruz ve mouse topumuz kırmızıya minik ekranda ise 1 yazılı hale geliyor.
10- Şimdi bir seçim yapacaksınız. Düşmanı ayakta mı vuruyorsunuz genelde , yoksa ctrl basıp hızlıca ateş mi ediyorsunuz?
11-Kullanacağınız silahlardan 2 tane seçin ve 1 tanesine nkey atayın,ayakta ya da oturarark oynamanıza göre dilediğinizi seçin. diğerine 3 key atayın. böylelikle mouse üzerinden n e bastığınız zaman ilk silah için ne recoil aktif olur. mouse üzerinden n e bastığınız zaman diğer silah için aktif olur.
ANLAMAYANLAR İÇİN KISA BİR ÖRNEK : Ben csgo oyuncusu olduğum için düşmanı gördüğümde istemsizce ctrl tuşuna basarım ayakta düşman vurduğum nadir görülür. alışmışım ve otomatik olarak ctrl basıyorum. bu nedenle ben VANDAL OTURARAK NORECOİL i NKey e atatım. Param olmadığı zamanlar için ise SPECTRE AYAKTA NORECOİL 3key e atayım. mouse üzerinden spectre aldığımda 3 numaralı tuşa basıyorum ve spectrem için no recoil aktif oluyor. param olduğu zamanlarda vandal alıp nkey e basıyorum. bazen ares falan alırsam alt tab ile programa geçip hızlıca aresi 3 numaralı tuşa atıyorum ve 1 e basıp ardından 3 e bastığımda onu aktif ediyor. Bir süre sonra elim alıştı ve hızlı hızlı değiştiriyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum.
DOSYALAR
Dosya İçeriği :
Vandal Ayakta
Vandal Oturarak
Vandal Hareketli 3lü mod
Vandal Göğüsten başlayıp kafaya doğru düz çizgi (Ban yeme ihtimali çok düşük tamamen legit olarak yeniden düzenlendi)
Vandal Multi Hareket (Multi otur kalk esnasında shift esnasında saçılımı azaltacak diye düşündüm ama tam bitmedi yakın zamanda biter yeniden düzenledim)
Ares Ayakta
Ares Oturarak
Ares Çoklu Kullanım
Phantom Ayakta
Phantom Oturarak
Spectre Ayakta
Spectre Oturarak
Odin Oturarak
Marshall Sağa Sola kaçarken
Operatör Shift ile hareket esnası
Operatör Hareketle koşarken
Mouse Sensivity : 800x 800y
Oyun İçi Sensivity : 0,80 - 1,00 arası idealdir.
RESİMLİ ANLATIM ÇOK YAKINDA EKLENECEKTIR.
CHEATGLOBAL AİLESİ İÇİN HAZIRLANMIŞ VE PAYLAŞILMIŞTIR. HARİCİ PLATFORMLARDA KAYNAK BELİRTMEDEN KULLANMAK YASAKTIR.
Her kullanıcının mouse ayarları, kol hassasiyeti, el hassasiyeti, bilgisayar fpsinden tutunda ekran kartı çözünürlüğüne kadar farklıdır. Ares Ayakta olarak belirttiğim ayarlardan ziyade Ares çoklu kullanım ayarları daha ideal olabilir. yahut oturarak diye belirttiğim bir ayar ayakta daha iyi performans verebilir. bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir. kendiniz için en doğru ayarı bulana kadar alıştırma modunda biraz takılın. en doğru 2-3 ayarı bırakıp kalanları silin. ayarların ismini değiştirirken türkçe karakter kullanmayın aksi taktirde program türkçe karakteri tanımayabilir.
İyi oyunlar.
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir