DES Encrypt

biraz ego var gibi kasmıssın kendini madem bu kadar güzel bilgin var sadece des verme runpe yaz yada loadPE bide sey yaz RegAsm RegSvc İnjeciton yaz daha güzel çalısır yaz ver görelim güzel fudu
Otistik rp mi yapiyorsun yoksa gercekten otistik falan misin :D runpe yapamiyorum,rat fudlayamiyorum demek yerine madem bilgilisin at demek :DDDDD yazik la sana

Otistik rp mi yapiyorsun yoksa gercekten otistik falan misin :D runpe yapamiyorum,rat fudlayamiyorum demek yerine madem bilgilisin at demek :DDDDD yazik la sana
yaptıklarının hepsini githubdan açık kaynak kodlu projelerden alıyosun ne bu hava :D ayrıca bir konu açıyosan bok gibi sadece link atmakla bitmiyor tabi sende sadece linke tıklayarak sourceleri indiriyosun doğru AWDTAWHAWTRDYFTUGYAHWDRAWYFTDH

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya salak orosp uevladi tutupta sana ugrasip yazdigim crypteri mi vermemi bekliyorsun crypter icinde kullandigim encrypt sistemini vermisim ustune de "biraz mantik kullanarak" yazmisim sende mantik olmadigindan sadece des encrypter ile runtime gecmeyi bekliyorsun amk :DD
ailevi küfürden gg

ya salak orosp uevladi tutupta sana ugrasip yazdigim crypteri mi vermemi bekliyorsun crypter icinde kullandigim encrypt sistemini vermisim ustune de "biraz mantik kullanarak" yazmisim sende mantik olmadigindan sadece des encrypter ile runtime gecmeyi bekliyorsun amk :DD

aynen kanzi gb open source aliyorsun atiyorsun
evet bekliyorum konuyu açarken düşünseydin, ayrıca des ile runtime geçmeyi bekleyen sensin üste 50 kere bunu açıkladım sürekli aynı şekilde hakaret ediyosun :D evet source indirip yapiyosun senin gibi github sevdalilarini çok gördüm AWYTDUYGIHUAWJDKAW

ya amin feryadi hesp zaten bana ait :D

edt: attigin randoma bakilirsa yasin 15 alti bu nedenle senden mantik beklemek buyuk hakaret olur threadi bosa pic etme otur gotunun ustune ikile simdi
hesap sana ait olmasi github sevdalisi olmadiğini kanitlamiyo :D ayrıca randomdan yaş tahmin etme toolu buldun githubdan her halde AWYTDFUGYAWHUDJIAWKD

he bide kaynakta belirtiğin hesap bu :D

hesap sana ait olmasi github sevdalisi olmadiğini kanitlamiyo :D ayrıca randomdan yaş tahmin etme toolu buldun githubdan her halde AWYTDFUGYAWHUDJIAWKD
soylesene dost hangi kaniya dayanarak gb sevdalisi oldugumu soyledin ya fork attigim repolar mi yoksa star attiklarim mi .d Priv repolarda bulunan toollar senin 2 saatlik c++ c videosu izlemen ile yapabilecegin tarz seyler degil bence en iyisi kendi denginde birini bul.Ha bi de her isanin 1 2 veya 3 gb hesabi yok bildigin gibi isteyen istedigi kadar acabilir forkladigim hesaplarin arasinda benim olan 4 tane daha hesap var cokta kasma

soylesene dost hangi kaniya dayanarak gb sevdalisi oldugumu soyledin ya fork attigim repolar mi yoksa star attiklarim mi .d Priv repolarda bulunan toollar senin 2 saatlik c++ c videosu izlemen ile yapabilecegin tarz seyler degil bence en iyisi kendi denginde birini bul.Ha bi de her isanin 1 2 veya 3 gb hesabi yok bildigin gibi isteyen istedigi kadar acabilir forkladigim hesaplarin arasinda benim olan 4 tane daha hesap var cokta kasma
priv repolarında ki şeylerde githubdan almissindir sen AWRTDYFGUIHUAWDYTAWUGIUDHWA ayrica sen çok kasiliyosun başindan beri 1 kere hakaret etmedim kudurmaktan neredeyse her cevabinda 1 hakaret var :D bide priv reponda ki en dassakli projeyi söylesene bi gülelim AWDYUGAIHUWJIDKAWLD

AWFDVUHUAWDAWRFYTUDHWADRRRRRHUAWUTDYIUYGAWHDUTARWDFYGWAUDTYFUYGAWUHDJAWUTDYFGYUAHWDTRYFAUWYGUDHAWTRDYTUFYGIUAWDTRRRRRWHAWYTDFUGYHAWDTFFWAAWYTDFUGYHAWDGH LAAAAAAAAAAAn ban yemis salak AWTRDFUGYAWHUDJ :D

yarım konu neden paylasıyorsun söyle sadece des neden onu sordum crypter yap görek yeteneklerini hünerlerini ayrıca ben yorumda hiçbir hakeret küfür etmedim ama sen gelip otistik felan lan daha delirmeden konusmayı bilmiyon sakince konus ecik

yarım konu neden paylasıyorsun söyle sadece des neden onu sordum crypter yap görek yeteneklerini hünerlerini ayrıca ben yorumda hiçbir hakeret küfür etmedim ama sen gelip otistik felan lan daha delirmeden konusmayı bilmiyon sakince konus ecik
banlattım kendisini zaten ayrıca baya bir kudurttum fakat küçük bir beyine sahip olduğu için anlayamiyor beniö

banlattım kendisini zaten ayrıca baya bir kudurttum fakat küçük bir beyine sahip olduğu için anlayamiyor beniö
kendini üstün görüyor vede yazdığı yazılara göre çok egolu birisi dc de tg de icq de bunları hep görüyorum hepsi sc4m atıp crypter bile vermiyorlar yada stub ları patlak oluyor öyle diyim sana

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt