DES Encrypt

xanaxEnjoyer

Gold Üye
Biraz mantık kurarak ratlarınzı undetected hale getirebilirsiniz.
[DEL]

** string key = "56410841"; // Encryption key MAX 8 olmali unutmayin.

Son düzenleme:
Attığın koddaki libraryler eksik github üzerine eklemeyi unutmuşsun

Öyle kolay bir şey mi sanıyorlar?
kolaydan kastın ne birader :D bunu böyle direk kullanamazsın zaten bi işe yaramaz runpe,binary edit,section obfuscate,import / string obfuscate,hash change gibi şeylerde yapman gerekirdi tam anlamıyda fud olsun

konu sadece virustotalde veya taramada clean çıkmak değil dostum sen istediğin kadar şifrele eğer kod çözülüp çalıştığında tespit edilen bir bağlantı varsa zaten windows defender bile engelleyecektir real-time-protection diye bir şey var biliyormusun :brainfree:

konu sadece virustotalde veya taramada clean çıkmak değil dostum sen istediğin kadar şifrele eğer kod çözülüp çalıştığında tespit edilen bir bağlantı varsa zaten windows defender bile engelleyecektir real-time-protection diye bir şey var biliyormusun :brainfree:
kendini super zeka zanneden 46 kromozom varlik,birincisi senin bildigini sandigin her seyi sen daha eline mouse almadan ben tool yaziyordum tahmini yasin 16 bilemedin 17 yani senin bana bu konu uzerinden iki kelam laf etmeye ne bilgin ne zekan var.Ikincisi konunun amaci descrpyt sayesinde kodu daha complex hale getirmek yukarda zaten yazmisim ki runpe bypass atamiyorsan oldur kendini :D bununla beraber gibip custom packer + code obfs birde dynamic inj veya thread Injection ile hic bi sikinti yasamadan runpe bypass atabilirsin tabi yasin geregi bilmemen normal dost tecrube ede ede ogrenirsin :D

kendini super zeka zanneden 46 kromozom varlik,birincisi senin bildigini sandigin her seyi sen daha eline mouse almadan ben tool yaziyordum tahmini yasin 16 bilemedin 17 yani senin bana bu konu uzerinden iki kelam laf etmeye ne bilgin ne zekan var.Ikincisi konunun amaci descrpyt sayesinde kodu daha complex hale getirmek yukarda zaten yazmisim ki runpe bypass atamiyorsan oldur kendini :D bununla beraber gibip custom packer + code obfs birde dynamic inj veya thread Injection ile hic bi sikinti yasamadan runpe bypass atabilirsin tabi yasin geregi bilmemen normal dost tecrube ede ede ogrenirsin :D
konunda sadece des encrypt vermişsin hiç bir alt not yok :D sonrasında benim yazdıklarımdan aklına gelip bana sallamaya çalışmışsın küçük beyinli AWTUYDGIUHWAIJDKAW

biraz ego var gibi kasmıssın kendini madem bu kadar güzel bilgin var sadece des verme runpe yaz yada loadPE bide sey yaz RegAsm RegSvc İnjeciton yaz daha güzel çalısır yaz ver görelim güzel fudu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt