Deobfuscate/Unpack Service for .NET

Cracker/Reverser = her şeyi crackleyebilir demek değil. Ve arkadaş belirli tool hazırlayarak satış yapıyor gibi duruyor. Kısacası programı aldıktan sonra tool çalışıp başarılı olursa kanıt gönderip ödeme aldıktan sonra dosya teslimi yapacak sanırım. Bu mantığa göre toolun desteklediği bir program göndermek mantıklı olur. Yoksa böyle önüne gelen herhangi bir korumayı al bunu unpack et gel dersen zaten konu asla onaylanmayacaktır :D Böyle bir şeyde mümkün değil zaten.
Bunların haricinde onaylanıp tekrar onaylanıyor durumuna düşmesi garip
hazır tool mantığıyla ilerlemiyoruz aslında, gerektiği yerde manual olarak da müdahale ediyoruz fakat sıra VM'lere gelince iş gerçekten o şekilde yürümüyor.
Piyasanın en güçlü VM'inin modunu önüme koyup onay için bunu devirt edeceksin demek saçmalıktan ibarettir, o mod da ortağıma aitse aynı zamanda bir o kadar da ironiktir.
Ve haklısınız, biz tamamen istediğimiz ve uygun bulduğumuz işi alıyoruz. Zaten kimse her korumayı deobfuscate edemez.
Kendi toollarımız da mevcut fakat bu iş arkadaşların söylediği gibi yürümez.

hazır tool mantığıyla ilerlemiyoruz aslında, gerektiği yerde manual olarak da müdahale ediyoruz fakat sıra VM'lere gelince iş gerçekten o şekilde yürümüyor.
Piyasanın en güçlü VM'inin modunu önüme koyup onay için bunu devirt edeceksin demek saçmalıktan ibarettir, o mod da ortağıma aitse aynı zamanda bir o kadar da ironiktir.
Ve haklısınız, biz tamamen istediğimiz ve uygun bulduğumuz işi alıyoruz. Zaten kimse her korumayı deobfuscate edemez.
Kendi toollarımız da mevcut fakat bu iş arkadaşların söylediği gibi yürümez.
Unpack için hazır tool kullanıyorsundur diye düşündüm, Devirtualize için tabi ki manuel işlem gerekir ama CRC vb basit işlemler için tool vardır diye tahmin etmiştim. Ama sıkıntı yok :D

Unpack için hazır tool kullanıyorsundur diye düşündüm, Devirtualize için tabi ki manuel işlem gerekir ama CRC vb basit işlemler için tool vardır diye tahmin etmiştim. Ama sıkıntı yok :D
yok hayır elbette hazır olarak yazdığımız toolları da kullanıyoruz fakat toolumuzun çalışmadığı yerde manual müdahale edebiliyorsak o şekilde de çalışıyoruz.

Herşeyde birazlasmak yerine birşeyde ustalasilmis bir çalışma ama beklentiler vok büyük be başkan kolay gelsin

Supported Obfuscators
  • Agile .NET (support Virtualization)
  • .NET Reactor (support Virtualization)
  • CawkVM (Original/Mod)
  • ConfuserEx (Original/Mod)
  • VMProtect (3.4-3.5)
  • Babel (support Virtualization)
  • Inx Obfuscator
  • Crypto Obfuscator
  • SmartAssembly
  • ILProtector
  • Virbox (support Virtualization)
  • Average KoiVM Mods
  • ByteHide
  • Obfuscar
  • Native Layers (Themida, Enigma etc.)
  • Appfuscator
  • Yano Obfuscator
  • Phoenix Obfuscator
  • Dotfuscator
  • Eazfuscator (no support for Virtualization)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt