Deobfuscate/Unpack Service for .NET

0x58B

Efsane Üye
Discord: 0x58b

TR: Fiyat ve türlü etkenlerden dolayı servisi kullanan birkaç kişi dışında birisi olmayacağını bildiğim için konuyu çok fazla süslemeyeceğim, globalde hizmeti duyurmaya başladığım için burada da bahsi geçsin istedim.

EN: I won't embellish the topic too much as I know that there will be no one but a few people using the service due to price and various factors, but since I started to announce the service globally, I wanted to mention it here as well.

~

EN:
"Hello, we have decided to offer a "Deobfuscate" service for .NET files. The idea of this service is to remove any protection from the file for a fee. If you are interested in using this service, please contact me via DM and send me the file you would like us to examine. Once we have reviewed the file, we will send you the unpacked version back at a price that we determine based on the complexity of the protection."

Payment Method: Only Crypto (BTC, LTC, USDT)

TR: "Merhaba, .NET dosyaları için bir "Deobfuscate" hizmeti sunmaya karar verdik. Bu hizmetin amacı, bir ücret karşılığında dosyadan herhangi bir korumayı kaldırmaktır. Bu hizmeti kullanmakla ilgileniyorsanız, lütfen benimle DM yoluyla iletişime geçin ve incelememizi istediğiniz dosyayı bana gönderin. Dosyayı inceledikten sonra, korumanın karmaşıklığına bağlı olarak belirlediğimiz bir fiyat karşılığında size paketten çıkarılmış sürümü geri göndereceğiz."

Ödeme Yöntemi: Sadece Crypto (BTC, LTC, USDT)

~

Service Usage fee / Servis kullanım Fiyatı
can range from $25-$100 USD depending on the file ~ Dosyaya bağlı olarak $25-$100 USD Arasında değişebilir.

Discord Server

Son düzenleme:
Sayın adminlerim satış konularından onay alınıyor biliyoruz sizden ricam bu arkadaştan da onay alınması aşağıya bir dosya bıraktım arkadaş bunun paketini açsın bakalım öyle onay verilsin bence hem forum için faydalı bir dosya merakla bekliyoruz 🤔

servisi kullanmak isteyen ve dosya için belirlenen ücreti ödeyen herhangi bir kişinin sağladığı dosyanın paketini açıyoruz zaten, adminler bile gerek duymamışken neden saçma sapan triplere giriyorsun? xD
gerekli ekran görüntüsünü aşağıya bıraktım, iyi forumlar.

IMG.png

Sayın adminlerim satış konularından onay alınıyor biliyoruz sizden ricam bu arkadaştan da onay alınması aşağıya bir dosya bıraktım arkadaş bunun paketini açsın bakalım öyle onay verilsin bence hem forum için faydalı bir dosya merakla bekliyoruz 🤔

eu89kdk.png

Kardeşim bu örneği test edebilirmisin ?

Son düzenleme:
Forumun işleyişini baz alarak bazı sorular yönelteceğim.
Öncelikle neden "LeftCaps" adlı moderatör konuya "Genel Satış" kategorisinde herhangi bir onay süreci olmadığını yazmasına rağmen yorumu silindi ve bir onay süreci başladı?
Forum sahibi olunca normal, URL benzerini bende yaşadım ama en azından seninki hala açık be krşm :D

Forum sahibi olunca normal, URL benzerini bende yaşadım ama en azından seninki hala açık be krşm :D
Kesinlikle normalleştirilmemeli, bir açıklama bekleyeceğim. Gerçekten silinip silinmemesi açık veya kapalı olması umrumda dahi değil. Fakat hayretler içindeyim bu onay sürecine karşı, açıkçası sadece bu onay isteğinin neyi onaylamaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

Kesinlikle normalleştirilmemeli, bir açıklama bekleyeceğim. Gerçekten silinip silinmemesi açık veya kapalı olması umrumda dahi değil. Fakat hayretler içindeyim bu onay sürecine karşı, açıkçası sadece bu onay isteğinin neyi onaylamaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.
Hocam size bir unpack etmeniz için koruma attıkları açıkça basit bunu kanıtlarsan konunu onaylayacağız diyorlar çünkü bu durumda insanları dolandıra bilirsin burada yanlış bir şey görmüyorum asında doğru olanı yapıyorlar yapa bildiğini kanıtlarsan onaylanır demek istemişler çok zor bir mantık değil anladığım kadarıyla.

sonuçta unpack yapmıyor musunuz hocam? yapa bilen bir insan yapa bilecek bir insan daha doğrusu attıkları şeyi yapa bilmesi lazım.

Hocam size bir unpack etmeniz için koruma attıkları açıkça basit bunu kanıtlarsan konunu onaylayacağız diyorlar çünkü bu durumda insanları dolandıra bilirsin burada yanlış bir şey görmüyorum asında doğru olanı yapıyorlar yapa bildiğini kanıtlarsan onaylanır demek istemişler çok zor bir mantık değil anladığım kadarıyla.

sonuçta unpack yapmıyor musunuz hocam? yapa bilen bir insan yapa bilecek bir insan daha doğrusu attıkları şeyi yapa bilmesi lazım.
bu yazdığının da cevabını yukarıda verdim, hizmet tamamen inceleme üzerine kurulu. sen bir dosya iletirsin, biz bu dosyayı inceler, unpackleyeceksek fiyat veririz.
Unpacklediysek de zaten müşteriye gerekli ekran görüntülerini iletiyoruz. Sen bana şimdi $100 ile gelip KoiVM modu ile uğraş desen yine uğraşmam mesela.
Madem insanları dolandırmamamız için bu onay yapılacak, o halde SecureShield satış konumda neden bana onay için test dosyası iletilmedi dosyayı korumam için?
Sonuçta o da bir yazılım değil miydi? çalıştığı ne malumdu?
Kaldı ki bunun için forumda şikayet bölümü yok mu?
Benim sitem ettiğim kısım tam olarak şu; neden satışımın teması unpack üzerine kurulu diye onay için saatlerimi harcayıp bir dosya unpacklemem gerekiyor?

Cracker/Reverser = her şeyi crackleyebilir demek değil. Ve arkadaş belirli tool hazırlayarak satış yapıyor gibi duruyor. Kısacası programı aldıktan sonra tool çalışıp başarılı olursa kanıt gönderip ödeme aldıktan sonra dosya teslimi yapacak sanırım. Bu mantığa göre toolun desteklediği bir program göndermek mantıklı olur. Yoksa böyle önüne gelen herhangi bir korumayı al bunu unpack et gel dersen zaten konu asla onaylanmayacaktır :D Böyle bir şeyde mümkün değil zaten.
Bunların haricinde onaylanıp tekrar onaylanıyor durumuna düşmesi garip

hocam bu yapılan açıkca bahsi geçen kişinin kendini tatmin etmesidir eğer sizin dediğiniz gibi olsa idi 0x58b nin bahsettiği şekilde secureshield adlı korumasındanda onay istenirdi zaten bu olay tamamen satın alan kişiye kanıt iletilen bir olay bir dosyayı zaten kırabilicek ise neden göndermeyip dolandırsın ve kendi itibarını mahvetsin ki çok saçma bir durum ek olarak moderatör arkadaş bunun için onaya ihtiyaç yok derken bu kişi nedense o yorumu silip onay için belirli bir korumanın kırılmasını istemiş bu olayda zaten çoğu şeyi açıklıyor umarım düzgün açıklayabilmişimdir iyi forumlar dilerim hocam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt