Launcher açmayı yukselt bi öyle dene 5 yap 6 yaplauncher açma sleepi 4 diğerleri ise 1 zaten
Launcher açmayı yukselt bi öyle dene 5 yap 6 yaplauncher açma sleepi 4 diğerleri ise 1 zaten
az hesap checkleyeceksen proxye ihtiyacın yok, ama çok hesap checkleyeceksen zaten her hesapta bu kadar bekleye bekleye vaktin çöp olurSleepi düşür zamanında launcher açılmayıp şifre ve kullanıcı adı giriyor ve girince launcher kapanması gerek onunda cozumu sleep
Proxy babanmı veriyor
current_dir = os.path.dirname(os.path.abspath(__file__))
launcher_yolu = os.path.join(current_dir, "CraftRise.exe")
çok biliyorsan kendin yap paylaş açıkla, eleştiriye açık değilim başkalarının çalışmayan linkini atmaktan başka yaptıgın bir şey yokaz hesap checkleyeceksen proxye ihtiyacın yok, ama çok hesap checkleyeceksen zaten her hesapta bu kadar bekleye bekleye vaktin çöp olurbilgisayarın başına birini oturt daha mantıklı checker
çalışmıyor hiç bir türlüprogram bana ait zatenvar mı sıkıntı opencv manyağı türk
10 a kadar cıktım fakat gene durmadan acıyo cryiLauncher açmayı yukselt bi öyle dene 5 yap 6 yap
Başka yapabilceğin bir şey yokayrıca sen kimsin seni eleştiricem seni direk aşağılıyorum zaten varolan bir şeye fındık beynini yorduğun için
zaten her giriş yaptıgında cr açıyor videoyu izlemedınmışimdide oldu fakat durmadan her giriş yaptığında tekrar cr acıyo bunu nasıl çözebilirim? @Sweakyys
çalışmıyor değil, sen onu çalıştıramayacak kadar ahmaksınçalışmıyor hiç bir türlü
öyledirçalışmıyor değil, sen onu çalıştıramayacak kadar ahmaksın