Mrtyes Diamond Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 622 Beğeniler 103 10 Mar 2025 #1 deleted etiket unutmuşum..
hypron Master Üye Katılım 3 Ara 2021 Mesajlar 1,563 Beğeniler 284 10 Mar 2025 #2 Mrtyes' Alıntı: Eminimki bir çok kişi kentayı duymuştur ve mirzanın kararıyla srcyi publadı isteyen kullanabilir Kenta'da RAT Olduğunu idda edenler haklımıydı bu src sayesinde herkes görebilecek pek uzatmayacağım konuyu buildlemeyi bilen buildler Kenta Src : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Şimdiden renamecilere başarılar diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... kardeşim yeter kenta kenta aq
Mrtyes' Alıntı: Eminimki bir çok kişi kentayı duymuştur ve mirzanın kararıyla srcyi publadı isteyen kullanabilir Kenta'da RAT Olduğunu idda edenler haklımıydı bu src sayesinde herkes görebilecek pek uzatmayacağım konuyu buildlemeyi bilen buildler Kenta Src : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Şimdiden renamecilere başarılar diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... kardeşim yeter kenta kenta aq
Mrtyes Diamond Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 622 Beğeniler 103 10 Mar 2025 #3 hypron' Alıntı: kardeşim yeter kenta kenta aq Genişletmek için tıkla ... valla hocamda bir srcsi kalmıştı onuda ben paylaşim dedim ztn full gpt yapımı bir emek bulunmamakta
hypron' Alıntı: kardeşim yeter kenta kenta aq Genişletmek için tıkla ... valla hocamda bir srcsi kalmıştı onuda ben paylaşim dedim ztn full gpt yapımı bir emek bulunmamakta