Çalışıyor DELETED

Anladım Ama Windows 10 Tek Bir Sürüm Yok Bir Sürü Sürüm Var 22H1 22H2 SORUNSUZ CALISIYOR.
Sorunsuz Çalışıyor mu kankam yani hani kimse virüs programını açaçak kadar salak değil yani h1le kullananlar program desen vs falan ne varsa yüklü zaten menü gelmeme sorunu çok başka dedikleri gibi konuda belirt veya bir bak menü sorununa ? nasıl olsa kendi h1len var elbet biliyosundur yani

hocam bende açılmıyo ya senin videodaki gibi yaptım menü gelmiyor bütün virüs korumasını kapattım win 10 defenderin

Windows 10 Home 22h2 bide pc

Win defender kapatma programını falanda yükledim olmuyor

Son düzenleme:
Hayır Kardeşim 2 Sene Önce Bu Hile Open Source Olarak @L3G Tarafından Burada Paylaşıldı MH Burdan Çaldı.

Windows Sürümüyle Alakalı Bir Durum
Olabilir ben gördüğüm paylaşılan yeri söyledim ordan almış olduğunu düşündüm
Ve belki de Windows alakalı olabilir konu 2 e bölündü zaten bence konunda belirt bunu

Olabilir ben gördüğüm paylaşılan yeri söyledim ordan almış olduğunu düşündüm
Ve belki de Windows alakalı olabilir konu 2 e bölündü zaten bence konunda belirt bunu
Konuda Belirttim Zaten Başda

Sorunsuz Çalışıyor mu kankam yani hani kimse virüs programını açaçak kadar salak değil yani h1le kullananlar program desen vs falan ne varsa yüklü zaten menü gelmeme sorunu çok başka dedikleri gibi konuda belirt veya bir bak menü sorununa ? nasıl olsa kendi h1len var elbet biliyosundur yani
  1. Virüs Programı Açıktır
  2. Driver Loadlamıyordur
  3. Windows Sürümü Uyuşmuyordur

İlk başta çalışmıyordu sonra sorunu defender da buldum kapattım işe yaradı bir de hilede +20 özellik olayı yalan mı doğru mu bilmiyorum bende sadece bir kaç özellik çalıştı

na
@L3G Nin Yıllar Önce Crâck Attıgı Open Source Bir Hiledir Bazı Maymunlar Hilenin İçerisinde Rat Oldugu VB. Şeyler Söylüyebilir Admin Onay Vermişşe Sorun Yok Demektir.
NOT : Windows 11 Çalışmaz Detected Ekranda Kalır Windows 10 Son Sürümlerde Çalışmayabilir.
Link :
VirusTotal :

:calis:
Windows 10 & x64 All Versions

Durum : 25.10.2024 UNDETECTED
(Menu Show/Hide) :
INSERT

2laoa03.jpg

VİDEO

nasıl kullanılıyor?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt