ERSOYULUBEY
Uzman Üye
bilemiyorum var bir yerde yaptığımız hata neyse daha fazla kirletmiyelim konuyuBenımkide Aynısı Sıkıntı Sende Demekki
bilemiyorum var bir yerde yaptığımız hata neyse daha fazla kirletmiyelim konuyuBenımkide Aynısı Sıkıntı Sende Demekki
Sorunsuz Çalışıyor mu kankam yani hani kimse virüs programını açaçak kadar salak değil yani h1le kullananlar program desen vs falan ne varsa yüklü zaten menü gelmeme sorunu çok başka dedikleri gibi konuda belirt veya bir bak menü sorununa ? nasıl olsa kendi h1len var elbet biliyosundur yaniAnladım Ama Windows 10 Tek Bir Sürüm Yok Bir Sürü Sürüm Var 22H1 22H2 SORUNSUZ CALISIYOR.
Olabilir ben gördüğüm paylaşılan yeri söyledim ordan almış olduğunu düşündümHayır Kardeşim 2 Sene Önce Bu Hile Open Source Olarak @L3G Tarafından Burada Paylaşıldı MH Burdan Çaldı.
Windows Sürümüyle Alakalı Bir Durum
Konuda Belirttim Zaten BaşdaOlabilir ben gördüğüm paylaşılan yeri söyledim ordan almış olduğunu düşündüm
Ve belki de Windows alakalı olabilir konu 2 e bölündü zaten bence konunda belirt bunu
Sorunsuz Çalışıyor mu kankam yani hani kimse virüs programını açaçak kadar salak değil yani h1le kullananlar program desen vs falan ne varsa yüklü zaten menü gelmeme sorunu çok başka dedikleri gibi konuda belirt veya bir bak menü sorununa ? nasıl olsa kendi h1len var elbet biliyosundur yani
eğer duruyorsa opensrc sine de paylaşsana sana zahmetKonuda Belirttim Zaten Başda
- Virüs Programı Açıktır
- Driver Loadlamıyordur
- Windows Sürümü Uyuşmuyordur
DnSpy Bakabilirsineğer duruyorsa opensrc sine de paylaşsana sana zahmet
doğruDnSpy Bakabilirsin
@L3G Nin Yıllar Önce Crâck Attıgı Open Source Bir Hiledir Bazı Maymunlar Hilenin İçerisinde Rat Oldugu VB. Şeyler Söylüyebilir Admin Onay Vermişşe Sorun Yok Demektir.
NOT : Windows 11 Çalışmaz Detected Ekranda Kalır Windows 10 Son Sürümlerde Çalışmayabilir.
Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows 10 & x64 All Versions
Durum : 25.10.2024 UNDETECTED
(Menu Show/Hide) : INSERT
VİDEO