uyar düzenledim
Spin Sayısı Falanda Fotoğraflarda Ödeme İtemSatışdan Satıyorum böle birkaç hesap var fazlada satan yok fh hesabı yani lazım olan varsa alsın bide beyler şunu yanlış anlamayın bu bi oyun hesabı yani oyunun kendisi değil forzaya giriş yaptığınızda microsoft hesabı ile giriş yaparsınız o giriş yapma ekranında benim verdiğim hesaba giriş yapıyosunuz yani sonrada neden oyun yok falan diye yazmamanız rica olunur
size direkt hotmail devir edilecek girip şifre herşey değişirsiniz başka gerekli olan bişey varsa adminler uyarınca eklerim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dostum 300m para zaten 250 tl hesabını sen yap yani ben direkt uğraşsız full+full hesap veriyorumfiyat çok fazla gibi ederi 100 falan maximum
şu dediğim olayda fiyatda indirim olur item satışda falan satıcak olan varsa garanti çoklu satın alım olacaksa indirim olurdostum 300m para zaten 250 tl hesabını sen yap yani ben direkt uğraşsız full+full hesap veriyorum
baktığın zaman 300m paranında 250 tl olması mantıksız geliyor sanki amadostum 300m para zaten 250 tl hesabını sen yap yani ben direkt uğraşsız full+full hesap veriyorum
şu dediğim olayda fiyatda indirim olur item satışda falan satıcak olan varsa garanti çoklu satın alım olacaksa indirim olur
alan memnun satan memnun olunca problem olmuyor genellikle konsol oyuncuları baya alıyorbaktığın zaman 300m paranında 250 tl olması mantıksız geliyor sanki ama
senide anlıyorum ama ben şu açıdan bakıyorum hileyi bi yerden ücretli ücretsiz bulup sürekli böyle satış yapıyorsunuz ve piyasayıda kafanıza göre belirliyorsunuz tamam amaç para kazanmak ama alan kişide daha uyguna alsa daha mantıklı olur kişisel algılama tüm forza horizon satıcıları böyle çünkü amacımda konunu baltalamak değilalan memnun satan memnun olunca problem olmuyor genellikle konsol oyuncuları baya alıyor
yok dostum anlıyorum seni ama bu benim elimde olan bişey değilki olsa piyasaya uygun takılırım bende şöle bi olay var bu hilelerin neredeyse hepsi ratlı hepsi derken free olarak zaten yok 1 tane var oda rat yani onunda virüs totali tertemiz hazırlıyorlar bunu bilenler korkuyor bende nerden temin ettiğimi söyleyemem tabiki ama hem hilenin parası hemde oyunun başlangıç zorunlu görevlerini yapış aşaması 30 dakka sürüyor hesap başı mail oluşturma giriş derken 40 dakkamı alıyor ki bu hesaplarda levelde var yani ben hileyi açıp hemen parayı atıp çıkmıyorum çıkamıyorum fh5de şuan benim satışım gibi hesap satan kimse yok yani dediğim gibi pazarlamacı varsa ucuza veririm hesap oda satar piyasada her yere bakabilirsiniz maximum kaç ilan bulursun benimki gibi herkes para falan atıyor çünkü benim yaptığım zaman alıyor ama en güvenli ve uğraşsız sistem busenide anlıyorum ama ben şu açıdan bakıyorum hileyi bi yerden ücretli ücretsiz bulup sürekli böyle satış yapıyorsunuz ve piyasayıda kafanıza göre belirliyorsunuz tamam amaç para kazanmak ama alan kişide daha uyguna alsa daha mantıklı olur kişisel algılama tüm forza horizon satıcıları böyle çünkü amacımda konunu baltalamak değil
Spin Sayısı Falanda Fotoğraflarda Ödeme İtemSatışdan Satıyorum böle birkaç hesap var fazlada satan yok fh hesabı yani lazım olan varsa alsın bide beyler şunu yanlış anlamayın bu bi oyun hesabı yani oyunun kendisi değil forzaya giriş yaptığınızda microsoft hesabı ile giriş yaparsınız o giriş yapma ekranında benim verdiğim hesaba giriş yapıyosunuz yani sonrada neden oyun yok falan diye yazmamanız rica olunur
size direkt hotmail devir edilecek girip şifre herşey değişirsiniz başka gerekli olan bişey varsa adminler uyarınca eklerim
fiyat 250 Tl (eski fiyat 350)
ve fiyat konusunda fazlamı diye düşünüyorsanız 300M CR zaten 250-300 tl ben 250k spin max para max level herşey dahil hesaba aynı parayı istiyorum ve
dediğim adamların o cr yükleme işlemi 30 dakka sürüyor hazır hesap veriyorum ben
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir