DELETE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FearlessKS4141

Gold Üye
KENDİ RİSKİNİZDE KULANIN. !!

• Interception ve RawAccel driverının bilgisayarınızda kurulmuş olması gerekiyor.

Eğer nasıl kurulduğunu bilmiyorsanız github sayfalarında açıklamaları var kolayca bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
Ayrıca Interception'u PATH'e eklemeniz gerekiyor ( PATH'e eklemek ne bilmiyorsanız Google kullanabilirsiniz. )

Aim Assist bildiğiniz Aim Assist, crossunuzu adamın kafasına yönlendiriyor.
Magnet, crossunuzu siz herhangi bir tuşa basmasanız bile rakip oyuncunun kafasına götürüyor. Mouse Button 4 ile istemediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
MouseButton 4 hilenin açma kapama tuşudur, isterseniz açılıp kapandığını anlamak için beep tarzı bir şey ekleyebilirsiniz.
MouseButton 5 hilenin TriggerBotudur, toggle şeklinde değil basılı tutmanız gerekiyor. dllmain.cpp üzerinde basit değişiklikler yaparak toggle şeklinde yapabilirsiniz.

indirme linki : //

Dosyayi exe siz virus taramasi yapabilirsiniz exeli yaptim trojan gosteriyor allta exesiz de ekliycem

• S.S.S
1- Detected olur mu?

Bunu sağlamak size kalmış, kodun içerisine junk code ekleyebilirsiniz VMProtect ile şifreleyebilirsiniz. Asıl önemli olan nasıl Inject ettiğiniz, DLL Hijacking ya da Injector farketmez eğer undetected ise manuel ban dışında ban yemezsiniz.

2- Ban yememek için ne yapmalıyım?

Her maç 1. olmayın, kesinlikle hile ile DM oynamayın ve lütfen ama lütfen ayarları çok yüksekte kullanmayın.,

3- Fix gelebilir mi?

Tabii ki gelebilir, sonuçta VALORANT fakat açık kaynak kodlu olduğu için kendi kodlama yeteneğinize bağlı olarak programı tekrar çalışır hale getirebilirsiniz.

4- Sorunum var yapamadım :(

Konunun altında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım fakat boş zamanım olmayabiliyor. Ama yine de soru sormaktan çekinmeyin.

6- Tuşları değiştirebilir miyim?

Tabii ki tuşları değiştirebilirsiniz, dllmain.cpp içerisinde tüm tuşları değiştirebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
dostum bence tuş atamalı yaparsan daha ıyı yanı istediğimiz tuşa atayalım bende mouse 4 mouse 5 yok mesela derlemek ıcın dosya vermışssın ancak bir çok kışı derlemeyı bılmıyor onun ıcın dedıgım gıbı bişey yapsan daha mantıklı olabılır

Usta bu orjinal pean153 ün kaynağı galiba normalde maus 1 e basınca kitleniyorya onu capslock falan atasak ama aç kapa şeklinde değil capslock basıcaz kitlenicek kafaya gövdeye ama sıkmıcaz böylece sniperde falanda iş yapar orjinalde marshal ve op kullanmka çünkü eziyet di sıkıyorsun gitmiyor hilesiz vurcan adamı vuramıyorsun. ama bunu ücretsiz yapicak olmiyacak gibi.

dostum bence tuş atamalı yaparsan daha ıyı yanı istediğimiz tuşa atayalım bende mouse 4 mouse 5 yok mesela derlemek ıcın dosya vermışssın ancak bir çok kışı derlemeyı bılmıyor onun ıcın dedıgım gıbı bişey yapsan daha mantıklı olabılır
Triggerbotsuz halinde tuş ataması vardı galiba istersen ona bakabilirsin.

reis tam ekranda calısmaz mı ya pencereli tam ekranda pc kasıyor adam vuramıyorum ?

hocam bir kaç dll hatası verdi sonra o dll yükledim bu sefer uugulama hatası verdi
başka injectör kullansak olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt