Open Source DELEDET

Ulan çok sağlam yazılımcılarsınız şunu yapmanız ne kadar süre alır bilmiyorum ama bence bunu forum için ve insanlar için harbi yapabilirsiniz, yine de ben daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemem, piyasada adam akıllı Wolf hilesi yokken forumda o kadar sağlam yazılımcılar var bence bu hilenin üzerinde çalışılırsa diğer x platformlardan gelen kullanıcılar olsun başka yerden gelenler de olur ve forum aktif olur

Ulan çok sağlam yazılımcılarsınız şunu yapmanız ne kadar süre alır bilmiyorum ama bence bunu forum için ve insanlar için harbi yapabilirsiniz, yine de ben daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemem, piyasada adam akıllı Wolf hilesi yokken forumda o kadar sağlam yazılımcılar var bence bu hilenin üzerinde çalışılırsa diğer x platformlardan gelen kullanıcılar olsun başka yerden gelenler de olur ve forum aktif olur
dimi spammerlar dolar etrafta 10 iq wolftücüler başlar konu açmaya ohhh

Lunanın menü değil mi bu daha önce den paylaşmıştı ama özellik felan eklemişsin sanırım eline sağlık
lunanın menüsü değildir pingals aittir luna denilen şahıs kimdir tanımam etmem araştırdım pingals tan çalıp paylaşan kişidir

Bi babayiğit yokmu nasıl yapıldığını anlatsın bana

Yasaklı varmı hilede

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt