Çözüldü delay ( hwıd ) ban süresi sıfırlanır mı ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslanokcu0

Gold Üye
valorant yaklasık 3.5 ay once ban yedım

ban kalkma tarıhı 30 Ekim 2024 Çarşamba yanı 14 gun sonra

lakin ben bu sureye kadar defalarca sıfır hesap acıp oyuna gırdım spoofer attım ondada hıle actım ban yedım sıfır hesaplar actım sureklı .... kendı hwıd ban surem sıfırlanır mı yoksa yıne 30 Ekim 2024 Çarşamba tarıhındemı acılır

( lutfen yorum kasmak ıcın yorum yapmayınız )

fazla uzatıp sızı yormak ıstemıyorum kısaca 3.5 ay once ban yedım sonrasında 2 ay once oyuan gırdım 2 mac attım ban yedım sonra sıfır hesap actım 2,3 kere yıne bır ıkı mac sonra ban yedım daha sonra spoofer attım spoofer tuttu dayanamadım spoofer ıcındeyken hıle actım o serı numaralardada ban yedım tekrardan format atıp kendı serı numaralarıma dondum su anda kendı serı numaramla oyuna gırdıgımde yıne 2,3 mac sonra ban yıyorum ve sanırım bu delay oluyor 4 ay oncekı ban yedıgım suremı gecerlı yoksa az once oyuna gırıp ban yedıgımden sonrakı 4 ay mı gecerlı ???? bıraz uzun oldu kb
uzamış olabilir ticket atarak darla.

3.5 Ay önce ban yediğiniz seriallere döndüğüne eminseniz banınız dediğiniz tarihte ufak bir sapma bile olsa açılır. Tekrardan 3-4 ay uzaması söz konusu değil. TPM chipinizle ban yediyseniz 3.5 ay önce, Şuan tpm'inizi açarak zaten o seriallere dönmüş oluyorsunuz. Arada yediğiniz Delay banlar ilk banınızı anakart seriali olarak etkilemez. Fakat disk özelinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. İlk serialinize dönüp Ticket attıktan sonra belki bir cevap alırsınız, ama sanmıyorum düzgün bir yanıt verebileceklerini.

ilk ban yediğim tarihten 4 ay sonra her türlü banın açılır. bu sürenin resetlenmesi sayacın başa alması diye bişey yok. ilk ban yediğin tarihten hesapla. ama sn uuid ve mac leri orjinaline çevir süre bittiğinde.

3.5 Ay önce ban yediğiniz seriallere döndüğüne eminseniz banınız dediğiniz tarihte ufak bir sapma bile olsa açılır. Tekrardan 3-4 ay uzaması söz konusu değil. TPM chipinizle ban yediyseniz 3.5 ay önce, Şuan tpm'inizi açarak zaten o seriallere dönmüş oluyorsunuz. Arada yediğiniz Delay banlar ilk banınızı anakart seriali olarak etkilemez. Fakat disk özelinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. İlk serialinize dönüp Ticket attıktan sonra belki bir cevap alırsınız, ama sanmıyorum düzgün bir yanıt verebileceklerini.
disk ozelinde sorun yasiyabilirsiniz kısmını anlamadim ama aciklayici olmus tesekkur ederim

ilk ban yediğim tarihten 4 ay sonra her türlü banın açılır. bu sürenin resetlenmesi sayacın başa alması diye bişey yok. ilk ban yediğin tarihten hesapla. ama sn uuid ve mac leri orjinaline çevir süre bittiğinde.
eyw canım umarim oyledir bazilari uzar fln diyo bilemedim bende

disk ozelinde sorun yasiyabilirsiniz kısmını anlamadim ama aciklayici olmus tesekkur ederim

eyw canım umarim oyledir bazilari uzar fln diyo bilemedim bende
Vanguard, disklere de ban atıyor. Tam olarak belirli bir standartları yok. İşinizi garanti altına almak istiyorsanız, raid kısmında bir şeylere göz atmanızı öneriyorum. Arada yediğiniz banlar kullandığınız diskin seriallerinde yeniden banlanma gibi bir sorun yaratmış olabilir. Garanti altına almak adına raid atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt