Çözüldü delay ( hwıd ) ban süresi sıfırlanır mı ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslanokcu0

Gold Üye
valorant yaklasık 3.5 ay once ban yedım

ban kalkma tarıhı 30 Ekim 2024 Çarşamba yanı 14 gun sonra

lakin ben bu sureye kadar defalarca sıfır hesap acıp oyuna gırdım spoofer attım ondada hıle actım ban yedım sıfır hesaplar actım sureklı .... kendı hwıd ban surem sıfırlanır mı yoksa yıne 30 Ekim 2024 Çarşamba tarıhındemı acılır

( lutfen yorum kasmak ıcın yorum yapmayınız )

lakin ben bu sureye kadar defalarca sıfır hesap acıp oyuna gırdım spoofer attım ondada hıle actım ban yedım sıfır hesaplar actım sureklı .... kendı hwıd ban surem sıfırlanır mı yoksa yıne 30 Ekim 2024 Çarşamba tarıhındemı acılır

delay olduğu için ban yediğinde veya oyuna giriş yaptığında süre sıfırlanır.

delay olduğu için ban yediğinde veya oyuna giriş yaptığında süre sıfırlanır.
bunu ogrenmemın bır yolu varmıdır cunku tıcket actıgımda her farklı hesaptan yazdıgımda yazdıgım tarıhten ıtıbaren 4 ay sayıp otomatık atıyolar gıbı geldı sımdıde yazdıgımde 2025 subat dıyolar

Spoofer kullandıysanız serialleriniz değişir. Yani şuanda son yediğiniz banın 3-4 ay sonrasında açılır. Eski seriallerinize dönmeye çalışın.

Spoofer kullandıysanız serialleriniz değişir. Yani şuanda son yediğiniz banın 3-4 ay sonrasında açılır. Eski seriallerinize dönmeye çalışın.
format attım eskı serıallerımdeyım eskı serıallerde sıfır hesaplar acıp oyuna gırdım ve van5 yanı ban yedım kendı serı numaralarımda yedıgım ban suresı sıfırlanır mı dıye sordum hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunu ogrenmemın bır yolu varmıdır cunku tıcket actıgımda her farklı hesaptan yazdıgımda yazdıgım tarıhten ıtıbaren 4 ay sayıp otomatık atıyolar gıbı geldı sımdıde yazdıgımde 2025 subat dıyolar
her seferinde sıfırlandığı için yine otomatik 3 ay oluyor delay

fazla uzatıp sızı yormak ıstemıyorum kısaca 3.5 ay once ban yedım sonrasında 2 ay once oyuan gırdım 2 mac attım ban yedım sonra sıfır hesap actım 2,3 kere yıne bır ıkı mac sonra ban yedım daha sonra spoofer attım spoofer tuttu dayanamadım spoofer ıcındeyken hıle actım o serı numaralardada ban yedım tekrardan format atıp kendı serı numaralarıma dondum su anda kendı serı numaramla oyuna gırdıgımde yıne 2,3 mac sonra ban yıyorum ve sanırım bu delay oluyor 4 ay oncekı ban yedıgım suremı gecerlı yoksa az once oyuna gırıp ban yedıgımden sonrakı 4 ay mı gecerlı ???? bıraz uzun oldu kb

her tpm vs. yakalattığında 1 ay uzar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt