bi ara çalışıyordu şuan çalışmıyordur büyük ihtimal bu + pipe ile delay blockluyordumbunun pek çalışcağını sanmıyorum ama neyse
onu nasıl beceriyorsunbi ara çalışıyordu şuan çalışmıyordur büyük ihtimal bu + pipe ile delay blockluyordum
game restartlı işte başta dns maçta pipe şuan method var onu kullanıyorum delay için vgc off + pipeonu nasıl beceriyorsun
game restartlı işte başta dns maçta pipe şuan method var onu kullanıyorum delay için
pipeler fix zaten + pipe ile delay fixlenmez boş mesaj
fix 1. maç temp yersineminmisin pipe fix maçtayken pipe kullanıyorum oyuna girerken vgc off şekilde giriyorum
yemiyorsun işte sadece pipe değil çünkü çok basitfix 1. maç temp yersin
katılım 13 Ocak 2026 işte bişey demiyecemyemiyorsun işte sadece pipe değil çünkü çok basit
vanguardın sunucusuna herhangi bir http post gönderiyorsun açtığın pipe a bağlandığında zaten 404 dönüyor maç içerisinde atmıyor hem temp yemiyorsun
deneyip gör knk ne diyeyim yani aq gayet sorunsuz çalışan birşey sormuşsun konuna cevap verdim sende çok eski gibi değilsin 12 Ara 2025katılım 13 Ocak 2026 işte bişey demiyecem
perma yedim kardeşim 2024 ten beri forumdayımdeneyip gör knk ne diyeyim yani aq gayet sorunsuz çalışan birşey sormuşsun konuna cevap verdim sende çok eski gibi değilsin 12 Ara 2025