mesela ne var knk?bilmediğimiz o kadar çok şey var ki...
peki ne kadar doğru dinimizde bu konu araştırmak lazım kazandıgın sadakasını verıyormu örnek altın var sende 72 gram bunun sadakasını vermen lazım bunlar hassas konular araştırılacak konular yaneAçıkça söyliyim kara para veyata doladnrıcılık yanı suanda çoğu kişi yapıyor gerek dolandırıclık olsun gerek kara para aklama yada bazılarıda coın olsun dolar olsun yatırm yapıyorlar ordan da ek gelir kar edıyorlar
Haklısın kardeşim ama yapan yapıyor ışte adamlara baksana orneğin adamlar coin den kaç tl katlıyorlarpeki ne kadar doğru dinimizde bu konu araştırmak lazım kazandıgın sadakasını verıyormu örnek altın var sende 72 gram bunun sadakasını vermen lazım bunlar hassas konular araştırılacak konular yane
benim arkadaş yapıyor bilgisaraydan aylık 800 tl kazanç elde ediyor sadece 1 kart üzerinden ama o karın üçreti 80 bin bilgisaray devamlı açık kalcak ne biliyim öyle işteHaklısın kardeşim ama yapan yapıyor ışte adamlara baksana orneğin adamlar coin den kaç tl katlıyorlar
yapıyorlar dostum ya biz şimdi bu konunu içine girersek çıkamayızbenim arkadaş yapıyor bilgisaraydan aylık 800 tl kazanç elde ediyor sadece 1 kart üzerinden ama o karın üçreti 80 bin bilgisaray devamlı açık kalcak ne biliyim öyle işte
aynen öyle en iyisi kapatmak burda pek uygun olmazyapıyorlar dostum ya biz şimdi bu konunu içine girersek çıkamayız