DEĞERLENDİRMELERİ ALALIM :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Biraz acemi olmuş ama elinize kolunuza sağlık gelişir.

Arka plan için ara renkler kullanman lazım (Örnek: #00061f). Tamamında (kullandığın gibi turkuaz) tek renk kullanırsan etkileyiciliği gider, sürekli ara renkler/farklık tonlar kullan. Glow efektini belirli yerlere dikkat çekmek için kullanabilirsin veya görünüşü zenginleştirmek için ama böyle çok değil. Her özelliğe farklı bir tab oluşturursan özellikleri daha iyi tanıtabilirsin, yazı fontlarını daha iyi seçebilirsin. Ve son olarak yazılar için ayna efektini kullanma lütfen çok eskidi be :D

Ama yeni başlayan birine göre eldeki imkanlarla güzel iş ^-^

Adımıza Yapılan Proje Olmasına Rağmen Çok Beğendim Etkileyici!

Arka plan için ara renkler kullanman lazım (Örnek: #00061f). Tamamında (kullandığın gibi turkuaz) tek renk kullanırsan etkileyiciliği gider, sürekli ara renkler/farklık tonlar kullan. Glow efektini belirli yerlere dikkat çekmek için kullanabilirsin veya görünüşü zenginleştirmek için ama böyle çok değil. Her özelliğe farklı bir tab oluşturursan özellikleri daha iyi tanıtabilirsin, yazı fontlarını daha iyi seçebilirsin. Ve son olarak yazılar için ayna efektini kullanma lütfen çok eskidi be :D

Ama yeni başlayan birine göre eldeki imkanlarla güzel iş ^-^
Fikirlerini ve düşüncelerini dikkate alacağım hocam teşekkürler değerli yorumun İçin
Adımıza Yapılan Proje Olmasına Rağmen Çok Beğendim Etkileyici!
✅

Gelişime açık ancak yazı fontlarını ve büyüklüğünü biraz daha dengelersen çok daha hoş görüneceğini düşünüyorum.

Güzel ama geliştirilebilir, eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt