Duyuru Defender Uyarısı Alanlar için Çözüm

beyler öncelikle çoğu arkadaşımız içeriği okumadan hemen indirme butonuna basmış ve şifreyi görmemiş ve bende şifreyi söylemeyeceğim insan gibi inceleseniz şifre kocaman yazıyla önünüzde duruyor sayın dreamfancy teşekkürler bu faydalı bilgi için bende oyun hileleri için çok fayda ve etki gösterdi

beyler öncelikle çoğu arkadaşımız içeriği okumadan hemen indirme butonuna basmış ve şifreyi görmemiş ve bende şifreyi söylemeyeceğim insan gibi inceleseniz şifre kocaman yazıyla önünüzde duruyor sayın dreamfancy teşekkürler bu faydalı bilgi için bende oyun hileleri için çok fayda ve etki gösterdi
onu görmeyenler de kullanmasın bence ya :d

regeditdende kapatabiliyorsunuz bunla uğraşmak istemeyenler

Açıklama
Merhaba sevgili üyelerimiz, Hilelerimizi kullanırken windows defender uyarısı almanız oldukça normal karşılanan bir olaydır.
Sebebi hilemizdeki downloader kodlarının ve fonksiyonlarının windows defender tarafından zararlı olarak algılanması yada
Oyun Şirketlerinin hilelerimize yazılımsal olarak engelleme getirememesi ve çözüm bulamamasından dolayı microsoft'a başvurup
windows defender aracılığıyla windows gibi işletim sistemlerinde kullanımını ve açılmasını önlemektedir.
Dreamfancy'nin yapmış
olduğu tüm programlar wireshark ve http debugger gibi programlarla incelenebilir. Çünkü bizler herşeyimizi açık kaynak kodlu olarak paylaşıyor
ve sizlere içeriğini görme imkanı tanıyoruz. Programımızın davranışlarını virustotal graph labaratuvar aracılığıyla
dilerseniz inceleyebilir ve zararlı olmadığını görebilirsiniz.

RAR Şifresi : sordum

Sorunu Nasıl Çözeceğim?
Yukarıdaki linkten defender control programını
indirin ve arşiv ile masaüstünüze çıkartın.
6D3k5E.png

Arşivden çıkardığınız klasöre girin ve
DefenderControl yönetici olarak çalıştırın.
WXJZ1P.png

Program ekrana gelince "Windows Defenderi Devre Dışı Bırak"
butonuna tıklayın. Hepsi bu kadar!
3OyaY5.png
bende niye .net framework hatası alıyorum diyordum . teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt