DeepSeek ai

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hypron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hypron

Master Üye
biliyorsunuzki yakın zamanda deepseek adlı çinli bir firmadan yeni ai geldi ve bu şirketleri trilyonlarca dolar zarara soktu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

saldırı mı olmuştu oraya
saldırıdan ziyade nvidia nın normalde şirketler cpu larını kullanarak ai yapabilir ama deepseek aniden çat diye nvidia nın cpu larını kullanmadığından dolayı başta nvidia ve apple olmak üzere abd çok büyük bi zarara girdi

nvidia ilk günden 600 milyar dolar kaybetti diye biliyom

dün biraz deneme fırsatım oldu chatgpt mazide kalıcak gibi görünüyor

dün biraz deneme fırsatım oldu chatgpt mazide kalıcak gibi görünüyor
az önce denedim gene eksikleri var en azından 1 yıl fln chatgpt piyasada hakim olcak ama deepseek 1 yılın sonunda piyasayı değiştircek çünkü chatgpt sadece internette olan şeyleri sana yazabiliyor ezbere gidiyor ama deepseek ezbere değil kendi yaratıcılığını kullanıyor

az önce denedim gene eksikleri var en azından 1 yıl fln chatgpt piyasada hakim olcak ama deepseek 1 yılın sonunda piyasayı değiştircek çünkü chatgpt sadece internette olan şeyleri sana yazabiliyor ezbere gidiyor ama deepseek ezbere değil kendi yaratıcılığını kullanıyor
evet ama şuan bile chatgptye göre daha fazla sonuç veriyor daha 1 haftalık bir şey çok daha iyi olacaktır tabi chatgpt karşı hamle yapmazsa

Valla bilmiyomda gptden çok daha iyi diyolar kullanmadım ben sen kullandın mı?

Valla bilmiyomda gptden çok daha iyi diyolar kullanmadım ben sen kullandın mı?
hocam denedim daha iyi ama eksikleri çok

evet ama şuan bile chatgptye göre daha fazla sonuç veriyor daha 1 haftalık bir şey çok daha iyi olacaktır tabi chatgpt karşı hamle yapmazsa
abd nin bunun altında kalcağını sanmıyorum geçen 500milyar dolarlık antlaşmalar yaptılar ai için hele trump gibi hem deli hem bir iş insanı adam çin i eğer geçmezse kafayı sıyırır max 1 ay a chat gpt darbe vurcak deepseek

saldırıdan ziyade nvidia nın normalde şirketler cpu larını kullanarak ai yapabilir ama deepseek aniden çat diye nvidia nın cpu larını kullanmadığından dolayı başta nvidia ve apple olmak üzere abd çok büyük bi zarara girdi

nvidia ilk günden 600 milyar dolar kaybetti diye biliyom
Milyar dediğin direk milyar dimi milyon değil öyleyse abi çok büyük bir zarar gerçekten

hocam denedim daha iyi ama eksikleri çok

abd nin bunun altında kalcağını sanmıyorum geçen 500milyar dolarlık antlaşmalar yaptılar ai için hele trump gibi hem deli hem bir iş insanı adam çin i eğer geçmezse kafayı sıyırır max 1 ay a chat gpt darbe vurcak deepseek
nasıl bir eksikliği vardı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt