saldırı mı olmuştu orayabiliyorsunuzki yakın zamanda deepseek adlı çinli bir firmadan yeni ai geldi ve bu şirketleri trilyonlarca dolar zarara soktu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
saldırıdan ziyade nvidia nın normalde şirketler cpu larını kullanarak ai yapabilir ama deepseek aniden çat diye nvidia nın cpu larını kullanmadığından dolayı başta nvidia ve apple olmak üzere abd çok büyük bi zarara girdisaldırı mı olmuştu oraya
az önce denedim gene eksikleri var en azından 1 yıl fln chatgpt piyasada hakim olcak ama deepseek 1 yılın sonunda piyasayı değiştircek çünkü chatgpt sadece internette olan şeyleri sana yazabiliyor ezbere gidiyor ama deepseek ezbere değil kendi yaratıcılığını kullanıyordün biraz deneme fırsatım oldu chatgpt mazide kalıcak gibi görünüyor
evet ama şuan bile chatgptye göre daha fazla sonuç veriyor daha 1 haftalık bir şey çok daha iyi olacaktır tabi chatgpt karşı hamle yapmazsaaz önce denedim gene eksikleri var en azından 1 yıl fln chatgpt piyasada hakim olcak ama deepseek 1 yılın sonunda piyasayı değiştircek çünkü chatgpt sadece internette olan şeyleri sana yazabiliyor ezbere gidiyor ama deepseek ezbere değil kendi yaratıcılığını kullanıyor
hocam denedim daha iyi ama eksikleri çokValla bilmiyomda gptden çok daha iyi diyolar kullanmadım ben sen kullandın mı?
abd nin bunun altında kalcağını sanmıyorum geçen 500milyar dolarlık antlaşmalar yaptılar ai için hele trump gibi hem deli hem bir iş insanı adam çin i eğer geçmezse kafayı sıyırır max 1 ay a chat gpt darbe vurcak deepseekevet ama şuan bile chatgptye göre daha fazla sonuç veriyor daha 1 haftalık bir şey çok daha iyi olacaktır tabi chatgpt karşı hamle yapmazsa
Milyar dediğin direk milyar dimi milyon değil öyleyse abi çok büyük bir zarar gerçektensaldırıdan ziyade nvidia nın normalde şirketler cpu larını kullanarak ai yapabilir ama deepseek aniden çat diye nvidia nın cpu larını kullanmadığından dolayı başta nvidia ve apple olmak üzere abd çok büyük bi zarara girdi
nvidia ilk günden 600 milyar dolar kaybetti diye biliyom
nasıl bir eksikliği vardıhocam denedim daha iyi ama eksikleri çok
abd nin bunun altında kalcağını sanmıyorum geçen 500milyar dolarlık antlaşmalar yaptılar ai için hele trump gibi hem deli hem bir iş insanı adam çin i eğer geçmezse kafayı sıyırır max 1 ay a chat gpt darbe vurcak deepseek