Çalışmıyor Dead by Daylight | Unlock All (Characters, Cosmetics, Perks, Addons, Items etc.)

Güncellendi, indirmek için tıklayabilirsiniz.

(Market dosyasını diğer dosya ile değiştirmeniz yeterli olacaktır)
Emekli oldun hala sıkı çalışıyon, ne zaman refaha erecez biz yaw di mi?

walhack veya aimbot gibi şeyler değil yorumlara baktımda fazla bahsedilmemişte nedir bu hilenin amacı tam açılımı yani oyuna injeck ettimizde ne görevi görüyor nasıl işimize yariyor birisi detaylı anlatabilirmi kullanmak istiyorumda
bütün dlcler ve kostümleri içeriyor sınırsız add on ve prestij 10 da sabit kalıyo karakterler epic gameste çalışıyor indirimde diye hesap aldım denedim oldu oyunu bozan ya da milletin oyununu kötü etkileyen bişey yok

Bunun Steam da çalışan versiyonu yada fullprofile falan bilen var mı ? Steam da çalışıp karakterlere item ve addon veren bir şey lazım sadece

Bunun Steam da çalışan versiyonu yada fullprofile falan bilen var mı ? Steam da çalışıp karakterlere item ve addon veren bir şey lazım sadece
SSL Bypass gerekiyor Steam için. SSL Offsetini 0'a eşitleyerek kolayca bypasslayabilirsiniz.

orda yazan herşeyi yaptım lakin oyuna girerken yükleme ekranında hata atiyor bana resim eklicem link :
epicden giriş yapiyorum sorun nedir sizce

orda yazan herşeyi yaptım lakin oyuna girerken yükleme ekranında hata atiyor bana resim eklicem link :
Discord adresimden bana ulaş halledelim. wxrp.

bende de böyle dedi ilk başta sonra fiddler dosyasında şu htpp de tiklememiz gereken yerlerde onay vermemiz gerekiyor ya ben onay vermeden sadece tiklemiştim yeterli olur sandım ama ondan çalışmamış onay verince girebildim

bende de böyle dedi ilk başta sonra fiddler dosyasında şu htpp de tiklememiz gereken yerlerde onay vermemiz gerekiyor ya ben onay vermeden sadece tiklemiştim yeterli olur sandım ama ondan çalışmamış onay verince girebildim
ayn bende senin gibi düşündün sonra dedin gibi tikleyince düzeldi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt