Akirashiix1
Silver Üye
indirmeye çalıştığımda file does not exist hatası alıyorum yeni bi link var mı
ben steam de olmuyor diye epicten aldım her ikisini denedinizmi?dosyalar güncel değil ama yapımı basit konu sahibi izin verirse paylaşırım
ayrıca artık epic te de yapılmıyor bu hile ssl bypass gerekli ve o da saçma derecede pahalıya satılıyor yani kısaca hile bildiğim kadarıyla sadece xboxta çalışıyor şuan
Yapımın da ben hiçbirşey anlamadım dosyalar da güncel değil sen şuan yapıp oynayabiliyorsan bana da ne yapmam gerektiğini anlatır mısındosyalar güncel değil ama yapımı basit konu sahibi izin verirse paylaşırım
ayrıca artık epic te de yapılmıyor bu hile ssl bypass gerekli ve o da saçma derecede pahalıya satılıyor yani kısaca hile bildiğim kadarıyla sadece xboxta çalışıyor şuan
steam ve epicte olmamasının sebebi zaten aynı .ben steam de olmuyor diye epicten aldım her ikisini denedinizmi?
bu konuda yapabileceğim pek birşey yok site versem reklam vermiş oluyorum konu sahibi onayı olmadan bu konu ile ilgili yeni konu açamam ve bunun dışında da dosya yollamam yine yasakYapımın da ben hiçbirşey anlamadım dosyalar da güncel değil sen şuan yapıp oynayabiliyorsan bana da ne yapmam gerektiğini anlatır mısın
çalışıyor steam harici platformlardahile çalışıyormu kullanan varmı?