Xjesto
Silver Üye
- İletişim
600k içinden 213 tane mi üretmiş 3 buçuk saatte ? doğrumu anladım ?calısıyor fakat cok kotu proxylerı oldugu ıcın uretemıyor arkadasımın attıgı ss
600k içinden 213 tane mi üretmiş 3 buçuk saatte ? doğrumu anladım ?calısıyor fakat cok kotu proxylerı oldugu ıcın uretemıyor arkadasımın attıgı ss
Attemptler sadece gösteriş 3.5 saatte 213 tane üretmiş600k içinden 213 tane mi üretmiş 3 buçuk saatte ? doğrumu anladım ?
bunlar sadece önceden nitro basılmamış hesaplarda kullanılabiliyor değilmi ?Attemptler sadece gösteriş 3.5 saatte 213 tane üretmiş
evetbunlar sadece önceden nitro basılmamış hesaplarda kullanılabiliyor değilmi ?
Amaç seni rencide etmek zaten kendimi kanıtlamak falan değil kendimi yeterince kanıtladığımı düşünüyorum. Okul harçlığını çıkaracaksın diye github src satarak masum insanların parasına konuyorsunobf basmadığım şeyi niye Crâcked olarak paylaşılıyor ki
dostum pekı ınsanlara dakıkda 30 kod vesaıre uretıyor derken vıcdanın hıc sızlamıyor mu
2-20 arası üretiyor dedim niye sızlasındostum pekı ınsanlara dakıkda 30 kod vesaıre uretıyor derken vıcdanın hıc sızlamıyor mu
evet dostum çok haklısın github src flaan filanAmaç seni rencide etmek zaten kendimi kanıtlamak falan değil kendimi yeterince kanıtladığımı düşünüyorum. Okul harçlığını çıkaracaksın diye github src satarak masum insanların parasına konuyorsun
Uygulamanın kaynak kodu elimde var zaten proxysinden fonksiyonlarına kadar hepsi paste. authu da gptye yaptırmışsın2-20 arası üretiyor dedim niye sızlasın
evet dostum çok haklısın github src flaan filan
Uygulamanın kaynak kodu elimde var zaten proxysinden fonksiyonlarına kadar hepsi paste. authu da gptye yaptırmışsın