dc icin alternatıf gırıs yolu

ERSOYULUBEY

Uzman Üye
ben enson goodbyedpi denedım bırkac vıdeo da ızledım o uygulama bende calısmıyor gogledan dc gırıyo gıbı oluyo uygulamada takılıyor varmı onerdıgınız bırseyler ms cıkmadan dc kullanmak ıstıyorum

ben enson goodbyedpi denedım bırkac vıdeo da ızledım o uygulama bende calısmıyor gogledan dc gırıyo gıbı oluyo uygulamada takılıyor varmı onerdıgınız bırseyler ms cıkmadan dc kullanmak ıstıyorum

bu sürüm çalışır.

goodbyedpi turkey denedın mı
hocam ethernet kablosuyla baglı degıl kullanmadıgım bır telefon uzerınden suan baglıyorum usb aygıt uzerınden paylas dıyerek kablo cekılmedı modem arayuzunden de dns ayyarlayamıyorum yanıı goodbye ıcın ethernet kablosuyla baglı olması mı gerek

bu sürüm çalışır.
hocam saolunda zaten bunu denedım turkey versyonunda da degısmemıstı sonuc

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam ethernet kablosuyla baglı degıl kullanmadıgım bır telefon uzerınden suan baglıyorum usb aygıt uzerınden paylas dıyerek kablo cekılmedı modem arayuzunden de dns ayyarlayamıyorum yanıı goodbye ıcın ethernet kablosuyla baglı olması mı gerek

hocam saolunda zaten bunu denedım turkey versyonunda da degısmemıstı sonuc
senin iş sakat demek

Uygulamayı bilmiyorum Chrome dan gir chrime eklentilerle vpn ekle vpn ac girerken girdikten sonra eklentiler den vpn bağlantısını kapat discorda erişim sağlarsın

operada oluyor o bılıyorum saol onerı ıcın de benım ıstedıgım uygulama dostum opera uzerınden falan degıl
Ben godbydpi mi ne onu yaptım bı calisiyo bı çalışmıyordu ben de tarayıcıdan giriş yapıyorum tarayıcı kullan daha iyi ugrasilmaz
Bu giriş te sikinti oluyorya tr yasakladi diyemi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt