DBD Dumper Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LEASWE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LEASWE

Platinum Üye
Merhaba dbd hile kodlamayı dusunuyorum zaten ai ve open sourcedan olabildiğince yardım alıcam fakat sorun internetteki offsetsler güncelmi bilmiyorum bu yüzden dumper olsa kendi elimle offsetsleri çıkarsam daha iyi olur diye düşünüyorum elinizde her oyun için patterns güncel offsets dumper varmı sadece dbd içinde işimi görür forumda dumper arayan çok zaten

Merhaba dbd hile kodlamayı dusunuyorum zaten ai ve open sourcedan olabildiğince yardım alıcam fakat sorun internetteki offsetsler güncelmi bilmiyorum bu yüzden dumper olsa kendi elimle offsetsleri çıkarsam daha iyi olur diye düşünüyorum elinizde her oyun için patterns güncel offsets dumper varmı sadece dbd içinde işimi görür forumda dumper arayan çok zaten

hile freemi olcak paralımı bende oynuyorum tester

piyasad hiç kimse dbd için çalışmıyor linux için yapanvar unkowncheatsda oto dumperi var o hileninde offsetsleri köşeye kaydediyo
piyasad hiç kimse dbd için çalışmıyor linux için yapanvar unkowncheatsda oto dumperi var o hileninde offsetsleri köşeye kaydediyo
gördüm onu adam zaten offsetleri paylaşmış günceldir diye düşünmedim genede yardımın için sağol

aga driverının falan olması lazım kernel inject gibi yöntemler kullanıyor şuan piyasadaki hileler

bu uygulamadan dumplayabilirsin ama dosya konumundan offline dbdyi açman gerek diğer türlü anti cheate takılırsın

offsetlerı guncelledıkten sonra kernel bır driver yazman gerekecek buda aiyle zor olur dıye dusunuyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt