uyarın için teşekkur ederim duzelttim <33bu forumdaki çoğu kişi discord ve sanalcı olmadığı için kullandığın terimleri anlamıyacak veya direkt olarak data kelimesinden database anlayacaktır.
Hayır olmayacak büyük ihtimalle infonu publamaya çalışan elemanlar -16, bişey yapamazlar akılları yok anca ebeveynlerini arar trollerler fake nodan başka bişey yok. SMS bomber yersin max en en yüksek ihtimal sahte ihbar falan yersin. Çokta takılcak şey değil hatta bilgilerini söylerlerse dalga geçip şantaj yapmaya çalışırlarsa taşşak geç. En iyisi o.sa gençler başlıkta yazığım gibi datam public olursa max ne yaparlar yada ne olur ?
işi bilen analcılar yazabilirse sevinirim
datadan kastım tc vb
geçen beni bi tane çocuk beni tehtid ediyordu datanı buldum falan fistan dedimki söyle şöle bişey attıHayır olmayacak büyük ihtimalle infonu publamaya çalışan elemanlar -16, bişey yapamazlar akılları yok anca ebeveynlerini arar trollerler fake nodan başka bişey yok. SMS bomber yersin max en en yüksek ihtimal sahte ihbar falan yersin. Çokta takılcak şey değil hatta bilgilerini söylerlerse dalga geçip şantaj yapmaya çalışırlarsa taşşak geç. En iyisi o.
e ben zaten biliyorum degeçen beni bi tane çocuk beni tehtid ediyordu datanı buldum falan fistan dedimki söyle şöle bişey attı
-mert özerbay
-konum esenyurt
-16.07.2008
-anne adı bla bla
bisi olmaz gerizekalının biri kendi telinden aramıştı bulmustuk lavugu aglamıstı yaş 15 fln lavugunsa gençler başlıkta yazığım gibi datam public olursa max ne yaparlar yada ne olur ?
işi bilen analcılar yazabilirse sevinirim
datadan kastım tc vb
la bu salak ben zamanında adımı mert özerbay koymuştum tarik özerbay falan vardı ppde buda gerçek sanmış mert özerbay diye panelden elalemin datasını çekmişe ben zaten biliyorum de![]()
ASLKNFAKŞLİSFGMİŞQWMPEQĞOÜ,EÖQWOĞÜDFASĞGKĞWQALĞÜPQWLEÜĞWEĞPASLĞPFQL,AWÜĞPELQWÜPĞLEQİLSAĞİP,ŞLÜ,PĞEQWPĞÜ,QÜOLPEla bu salak ben zamanında adımı mert özerbay koymuştum tarik özerbay falan vardı ppde buda gerçek sanmış mert özerbay diye panelden elalemin datasını çekmiş