darkweb

benkimim32

Efsane Üye
gmailime mesaj geldi gmail + şifre combo.txt ye cıkmıs ünlüyüm artık neyse 2 fa kuruması var gmail sonunda soyisim belki panel yerim 2fa bypass ederlermi suana kdr birşey yok şifremi değişirim stn hatırlamıyudum türkcem buzuk telefundayım düzgün yazamıyom

gmailime mesaj geldi gmail + şifre combo.txt ye cıkmıs ünlüyüm artık neyse 2 fa kuruması var gmail sonunda soyisim belki panel yerim 2fa bypass ederlermi suana kdr birşey yok şifremi değişirim stn hatırlamıyudum türkcem buzuk telefundayım düzgün yazamıyom
benımde cıkmıs bısey olmaz 2fa ac sen 2fa bypass edemezler sen 2fa acınca onlar sik gibi kaliyo zaten aminakoydugumun rusları

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
banada böyle diyor şifirelerim çalındı galiba
f36nZic.png

lb de birisi bitane site atmıs tool search öyle bakınırken 2017 de kaybettiğim hesabımı buldum geri aldım bide freeden craftrisede Ahlaksiz nickli hesabı aldım PASLDAĞPLĞPALAĞ konuyla alakasız olabilir ama bi söyleyesim geldi

Son düzenleme:
leakbase de birisi bitane site atmıs tool search öyle bakınırken 2017 de kaybettiğim hesabımı buldum geri aldım bide freeden craftrisede Ahlaksiz nickli hesabı aldım PASLDAĞPLĞPALAĞ konuyla alakasız olabilir ama bi söyleyesim geldi
Leakbase belirli bir forummu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt