islockeddxd
Gold Üye
- İletişim
koruması yokmu hocam bakın kodlara uğraştırıcı bi koruma var tcp den çekiyo falankoruması olmayan c/c++ ile yazılmış bir exeyi nasıl unpack edebilirim
koruması yokmu hocam bakın kodlara uğraştırıcı bi koruma var tcp den çekiyo falankoruması olmayan c/c++ ile yazılmış bir exeyi nasıl unpack edebilirim
sizinki için söylemedim elimde koruması olmayan bir exe var bunun kodlarından logini kaldırmak istiyorum direkt hile açılacağı şekildekoruması yokmu hocam bakın kodlara uğraştırıcı bi koruma var tcp den çekiyo falan
atın hocam dc islockeddxdsizinki için söylemedim elimde koruması olmayan bir exe var bunun kodlarından logini kaldırmak istiyorum direkt hile açılacağı şekilde
yolladımatın hocam dc islockeddxd
dllsini aldıkta koruma var oyunda process hacker fln erişim engelliyor guzel bi loaderiniz varsa atarımbende bekliyorum hocam
kendi injector kullanıyor farklı bir injector ile olmuyor korumaları var dll ve injector un eger geçebilecek varsa C++ discord versin atayımbende bekliyorum hocam
kendi injector kullanıyor farklı bir injector ile olmuyor korumaları var dll ve injector un eger geçebilecek varsa C++ discord versin atayım