Teox
Efsane Üye
kanka o dcden quitledi numarası felanda kapattı çocuğa hiçbiryerden ulaşamıyorum yani onunla aranda noldudc yollasana sana zahmet
kanka o dcden quitledi numarası felanda kapattı çocuğa hiçbiryerden ulaşamıyorum yani onunla aranda noldudc yollasana sana zahmet
onu ben gittiği yerde bulacam o bebeyi öldürseyie dövecem haberi olsun Allahıma sövdü anama bacıma sövdü buldugum myerde öldüresiye dövecemkanka o dcden quitledi numarası felanda kapattı çocuğa hiçbiryerden ulaşamıyorum yani onunla aranda noldu
ne ara sövdü laonu ben gittiği yerde bulacam o bebeyi öldürseyie dövecem haberi olsun Allahıma sövdü anama bacıma sövdü buldugum myerde öldüresiye dövecem
10 ay önce bunu bulana kadar canım çıktı kankine ara sövdü la
kanka antepte yaşıyordu bu yaz aydına gelip tatil yapacaktıniye quitledi haberin varmı istediği kadar quitlesin
ben diyeceğimi dedim hacı geri döncekmi haberin varmıkanka antepte yaşıyordu bu yaz aydına gelip tatil yapacaktı
bilmiyorum çocukla nerdeyse 4-5 aydır konuşmuyorum en son monarchta yetkiliydiben diyeceğimi dedim hacı geri döncekmi haberin varmı
evet biliyom zainexdeydibilmiyorum çocukla nerdeyse 4-5 aydır konuşmuyorum en son monarchta yetkiliydi