S Schwenzy Banned Katılım 17 Şub 2024 Mesajlar 2,972 Beğeniler 1,695 İletişim 6 Eyl 2025 #41 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. OxygenWare' Alıntı: Uyumlu Hocam Videonun Açıklamasınıda Bir Kontrol Edin Siz Yinede. Genişletmek için tıkla ... herşeyi kurdum hocam itibarınız için teşekkür ederim
OxygenWare' Alıntı: Uyumlu Hocam Videonun Açıklamasınıda Bir Kontrol Edin Siz Yinede. Genişletmek için tıkla ... herşeyi kurdum hocam itibarınız için teşekkür ederim
OxygenWare Platinum Üye Katılım 6 Eyl 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 59 İletişim 6 Eyl 2025 #42 Schwenzy' Alıntı: herşeyi kurdum hocam itibarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Hocam.
Schwenzy' Alıntı: herşeyi kurdum hocam itibarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Hocam.
Enesx0 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Master Üye Katılım 12 Tem 2021 Mesajlar 1,376 Beğeniler 263 6 Eyl 2025 #43 detaylı bilgi vermen gerek cihazın ne kurduğun dosyanın bootloop fix dosyası yokmu yada custom rom cihazının chipsetini destekliyormu bu arada adb hata ayıklama ve cihazının usb driverini kurarak yapmışsındır umarım
detaylı bilgi vermen gerek cihazın ne kurduğun dosyanın bootloop fix dosyası yokmu yada custom rom cihazının chipsetini destekliyormu bu arada adb hata ayıklama ve cihazının usb driverini kurarak yapmışsındır umarım
OxygenWare Platinum Üye Katılım 6 Eyl 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 59 İletişim 6 Eyl 2025 #44 Enesx0' Alıntı: detaylı bilgi vermen gerek cihazın ne kurduğun dosyanın bootloop fix dosyası yokmu yada custom rom cihazının chipsetini destekliyormu bu arada adb hata ayıklama ve cihazının usb driverini kurarak yapmışsındır umarım Genişletmek için tıkla ... Arkadaş Kurulumu Bitirmiş Hocam.
Enesx0' Alıntı: detaylı bilgi vermen gerek cihazın ne kurduğun dosyanın bootloop fix dosyası yokmu yada custom rom cihazının chipsetini destekliyormu bu arada adb hata ayıklama ve cihazının usb driverini kurarak yapmışsındır umarım Genişletmek için tıkla ... Arkadaş Kurulumu Bitirmiş Hocam.
Enesx0 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Master Üye Katılım 12 Tem 2021 Mesajlar 1,376 Beğeniler 263 7 Eyl 2025 #45 OxygenWare' Alıntı: Arkadaş Kurulumu Bitirmiş Hocam. Genişletmek için tıkla ... he tamam