beyler win 10 için custom os önerirmisiniz bide hileler custom osta sıkıntı yaratırmı?
ghost spectre en iyisibeyler win 10 için custom os önerirmisiniz bide hileler custom osta sıkıntı yaratırmı?
forumdaki neredeyse tüm bilir kişiler bunu önermişti bende aylardır kullanıyorum attağa forumun %70 falan bunu kullanıyor atlasa falan girme ghost spectre en iyi şuanlık the last of us Lossles scalingle bile orta grafiklerde çamur gibi grafiklerle 120 fps alıyordum şuan 250 alıyorum lossles scalingsizghost spectre en iyisi
link varmı?forumdaki neredeyse tüm bilir kişiler bunu önermişti bende aylardır kullanıyorum attağa forumun %70 falan bunu kullanıyor atlasa falan girme ghost spectre en iyi şuanlık the last of us Lossles scalingle bile orta grafiklerde çamur gibi grafiklerle 120 fps alıyordum şuan 250 alıyorum lossles scalingsiz
ghost spectre superlite+def seçersin kurulumda sorun çıkarmaz3.parti yazılımların sıkıntı çıkarması çok sıkıntı olur benim için deneyen varmı beyler?
youtube ghost spectre win 10 yaz orjinal kanal çıkcak karşına en popülerleri seç 2. videoda açıklamada win10 yazcak videodalink varmı?
o bahsettiğinden atsana hile kullanacağım sorun çıkarmasınghost specre superlite def kullaniyorum hic bi oyunda hilede sikinti cikarmiyo ggos atlasos falan denedim cogu sikintili