farklı bi ide kullan cursor tek 1 degilBeyler cursor kullanıyomda iyice limit yedi yani hesap değiştiriyodum onunda limitini yedim ne yapabilirim tek kullanmak için premiumda pahalı item satıştada yok satışı
limit kaldırma var bekle arama kısmına powershell yaz yönetici olarak açBeyler cursor kullanıyomda iyice limit yedi yani hesap değiştiriyodum onunda limitini yedim ne yapabilirim tek kullanmak için premiumda pahalı item satıştada yok satışı
Beyler cursor kullanıyomda iyice limit yedi yani hesap değiştiriyodum onunda limitini yedim ne yapabilirim tek kullanmak için premiumda pahalı item satıştada yok satışı
kiro da var claude kullancaksaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirOpus 4.5 ile aynı performans kullanım limitleri 10x daha fazla cursor ve claude code çalısıyor ref linki %10 indirimle alabilirsin
glm fiyatları aşırı uygunkiro da var claude kullancaksa
pek benım mı basima geliyor bilmiyorum ama fazla context oldugunda sacmalamaya basliyorglm fiyatları aşırı uygun
olm ben ne sordum siz nediyonuzpek benım mı basima geliyor bilmiyorum ama fazla context oldugunda sacmalamaya basliyor
tek glm modelleri degil cogusu boyle
içerken mi hesaplamıslar bunu imkansızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirOpus 4.5 ile aynı performans kullanım limitleri 10x daha fazla cursor ve claude code çalısıyor ref linki %10 indirimle alabilirsin
farklı ide kullan diyoruz işte (crackdiyebişeyyokyegenim)olm ben ne sordum siz nediyonuzticaret döndürüyolar