CURSOR Aİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jaxy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jaxy

Platinum Üye
İletişim
Beyler cursor kullanıyomda iyice limit yedi yani hesap değiştiriyodum onunda limitini yedim ne yapabilirim tek kullanmak için premiumda pahalı item satıştada yok satışı

Beyler cursor kullanıyomda iyice limit yedi yani hesap değiştiriyodum onunda limitini yedim ne yapabilirim tek kullanmak için premiumda pahalı item satıştada yok satışı
farklı bi ide kullan cursor tek 1 degil

limit kaldırma var bekle arama kısmına powershell yaz yönetici olarak aç
irm | iex

bunu yapıştır kanka hesaptan çıkış yaptıktan sonra
bunu yapıştırcan

ardından
gelen seçeneklerde
1e bas ilk sonra
diğer sourda y
diğerindede entera bas yeni trial aldığın hesaba gir

Opus 4.5 ile aynı performans kullanım limitleri 10x daha fazla cursor ve claude code çalısıyor ref linki %10 indirimle alabilirsin

Opus 4.5 ile aynı performans kullanım limitleri 10x daha fazla cursor ve claude code çalısıyor ref linki %10 indirimle alabilirsin
kiro da var claude kullancaksa

içerken mi hesaplamıslar bunu imkansız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt